گزارش و گفتگو
۱۳۹۹/۰۵/۰۷          تولیدکنندگان مواد غذایی مواد اولیه را از مراکز مجاز تهیه کنند

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: بر اساس قانون تولیدکنندگان مواد غذایی موظف هستند تا مواد اولیه خود را از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.

به گزارش نای قلم، اکبر کرامتی در گفتگویی اظهار کرد: کشاورزان نمی‌توانند روزانه سیب زیردرختی خود را به علت طولانی بودن روند و نیز کم بودن مقادیر محصول به کارخانه تحویل دهند بنابراین باید به دلالان تحویل دهند.

وی افزود: انباشت سیب در کنار جاده‌های این استان ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه نظارت ها برای جلوگیری از انباشت سیب صنعتی در کنار جاده ها توسط دستگاه‌های مسئول انجام می شود، افزود: با توجه به اینکه حریم جاده ها با انباشت سیب های صنعتی اشغال و منجر به ایجاد مشکلات بهداشتی می‌شود لازم است دستگاه مربوطه نسبت به پاکسازی جاده و رفع این موضوع اقدام کند.

کرامتی اضافه کرد: خرید تدریجی کنار جاده‌ای دارای مشکلاتی از جمله بهداشتی و ایجاد سیمای ناموزون برای آذربایجان غربی از معایب آن است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: از پارسال مراکزی مجوز دریافت کردند تا در زمینه جمع آوری بهداشتی سیب زیر درختی اقدام کنند که ۱۵ مرکز بخش خصوصی و ۳۷ مرکز متعلق به سازمان تعاون روستایی است.

وی اضافه کرد: می‌توان محصول سیب زیر درختی در این مراکز را به نحو بهینه و بهداشتی برای مدت زمان بیشتری نگهداری کرد و کارخانه ها اگر خواهان تولید محصولات با کیفیت هستند باید مواد اولیه مناسب و بهینه نیز داشته باشند.

وی افزود: محصولات انباشه شده در کنار جاده ها از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند در حالیکه نگهداری مواد اولیه در شرایط استاندارد موجب تولید محصول با کیفیت می‌شود.

مساحت باغ‌های آذربایجان‌غربی ۱۲۰ هکتار است که از این میزان ۶۰ هزار هکتار باغ سیب درختی بوده که پیش‌بینی می‌شود از این باغ‌ها، یک میلیون و ۵۰ هزار تن سیب درختی تولید شود از این میزان ۱۵۰ تا ۳۰۰ هزار تن سیب صنعتی است.

انتهای پیام/





ارسال نظرات






 
برای دسترسی به آرشیو بخش گفتگو و گزارش اینجا کلیک کنید
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا