اقتصاد و مردم 1397/09/26 |
![]() |
طرز تهیه حلوای گردویی ارومیه |
حلوا گردویی از تنقلات اصلی مردم آذربایجان غربی در شب يلداست و آذربایجان غربی به خصوص ارومیه به عنوان یکی از شهرهای تولیدکننده حلوای محلی در کشور مشهور است. مردم ارومیه در روزهای منتهی به این شب با تشکیل صفهای طویل در مقابل حلوافروشیها تلاش میکنند حلوای تر وتازه به محفل شب یلدا ببرند، از شهرهای دور و نزدیک نیز فروشندگان و مصرف کنندگان برای عرضه و مصرف حلوای شب یلدا به این شهر سفر میکنند. برای تهیه حلوای گردویی ابتدا شیره انگور، شکر و گلوکز را در داخل دیگ مسی میریزند و به آن حرارت میدهند تا به جوش آید. پس از جوش آمدن آن حرارت را کم میکنند تا به آن جوشانده چوبک را نیز اضافه کنند. مواد بهدستآمده را دوباره با استفاده از دستگاه خاصی به مدت دو تا سه ساعت بهطور کامل مخلوط میکنند تا حلوای بهدستآمده سفت شود. با مخلوط شدن حلوای سفتشده با مغز گردو حلوای گردویی آماده مصرف میشود. سابقه حلوای گردویی در ارومیه به قرنهای پیش برمیگردد. برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید. انتهای پیام/ |