اخبار
کد خبر : 9600 ۱۳۹۸/۱۲/۲۳   ۲۰:۳۳:۱۴

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس:
مردم مراعات‌های لازم را ندارند

 

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی گفت: در چند روز اخیر و تعطیلی قطعی مدارس ما شاهد رفت و آمدهای بی‌مورد و مسافرت مردم هستیم؛ علیرغم اینکه رسانه‌ها علی‌الخصوص رسانه ملی بسیار در این حوزه ورود پیدا کرده است، اما مردم مراعات‌های لازم را ندارند.

به گزارش نای قلم، همایون هاشمی، در گفتگویی اظهار کرد: دولت باید یارانه‌هایی به عنوان «یارانه شرایط بحرانی» برای خانواده‌های کم بضاعت در نظر بگیرد تا مردم مجبور به خروج از منازل و تشدید کننده بیماری نباشند.

وی در مورد رفت و آمدهای بی‌مورد افراد در شهر تصریح کرد: اگر مسئولان دولتی و نظامی برنامه‌های پیشگیرانه را سفت و سخت اجرا نکنند و مردم به رفت و آمد خود ادامه دهند با یک تراژدی وحشتناکی به نام ویروس کرونا روبرو خواهیم بود.

رئیس کارگروه آسیب‌های اجتماعی در مجلس شورای اسلامی افزود: شهرداری‌ها، سازمان اتوبوسرانی، سازمان تاکسیرانی و همه سازمان‌ها وظایف خود را براساس پروتکل‌های اعلامی وزارت بهداشت و درمان انجام دهند و از رفت و آمد بی‌مورد مردم در شهر خودداری کرده و بیشتر کارها را در منزل به صورت غیرحضوری انجام دهند؛ تنها راه چاره در این اوضاع حضور کمتر در اماکن عمومی و به صفر رساندن رفت و آمدها در شهر است.

*نقش اصلی در ریشه‌کن شدن این بیماری را مردم بازی می‌کنند

نماینده مردم در مجلس دهم یادآور شد: گرم شدن هوا و تغییرات اکوسیستمی همه پیش‌بینی‌هایی است که دانشمندان در نابودی این بیماری دارند با تمام این تفاسیر باز هم نقش اصلی ریشه‌کن شدن این بیماری را مردم بازی می‌کنند با کاهش رفت وآمدها در اجتماعات از شیوع این بیماری خودداری کنید.

وی در ادامه تاکید کرد: تعدادی از خانواده‌ها به نان شب خود هم محتاج هستند، برخی از افراد تعهدات پرداختی به سیستم‌های بانکی دارند، در چنین شرایطی دولت باید همه جوانب را بسنجد.

هاشمی یادآور شد: در برخی از موارد شرایط ایجاد می‌کند افراد برای امرار معاش بیرون از خانه باشند، تعدادی از خانواده‌ها به نان شب خود هم محتاج هستند، برخی از افراد تعهدات پرداختی به سیستم‌های بانکی دارند، در چنین شرایطی دولت باید همه جوانب را بسنجد وپیش‌بینی لازم را داشته باشد تا مردم همراه دولت بتواند این بیماری را کنترل کنند، در این زمینه دولت باید یارانه‌هایی به عنوان «یارانه شرایط بحرانی» یا امتیازاتی برای خانواده‌های کم بضاعت در نظر بگیرد تا مردم مجبور به خروج از منازل و تشدید کننده بیماری نباشند.

*تشکیل ستاد «مدیریت بحران مقابله با کرونا»

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: همه دستگاه‌ها به صورت شعاری و کلامی پیغام‌هایی مبنی بر مقابله با ویروس کرونا صادر می‌کنند،باید در عمل کردن به یکپارچگی و انسجام لازم برسند،در جلسه‌ای که با جمعی از نمایندگان برگزار شد قرار به تشکیل ستاد «مدیریت بحران مقابله با کرونا» شد تا تمام اختیارات به این ستاد واگذار شود.

*اجتناب از حضور در آرامستان‌ها در پنج‌شنبه آخر سال

نماینده مردم در مجلس دهم افزود: در شهرهای شلوغ که بیشتر ساکنین آپارتمان‌نشین هستند به سختی می‌توانیم قرنطینه خانگی را اجرا کنیم باید اماکن میانه و رصد ایجاد شود؛ در روزهای پایانی سال و شروع سال جدید ورودی شهرها کنترل شود با توجه به جدی بودن قرنطینه خانگی در پیشگیری از کرونا، شهروندان از حضور در آرامستان‌ها در پنج‌شنبه آخر سال اجتناب کنند، در نهایت با اقدامات صورت گرفته همه سازمان نهادها و افراد حقیقی و حقوقی با ستاد مدیریت بحران مقابله با کرونا همکاری لازم را داشته باشند.

*تولید دو دارو برای مهار بیماری کرونا

هاشمی به تولید دو داروی درمانی کرونا اشاره کرد و گفت: طبق گزارشات اخیر دو دارو برای مهار بیماری کرونا تولید شده است و در مرحله  نهایی آزمایش هستند اگر وزارت بهداشت و درمان در آزمایشات این داروها به نتیجه مثبتی برسد به مرحله تولید خواهند رسید؛ امیدواریم به زودی این اتفاق روی دهد، اما همه این گزینه‌ها نیازمند زمان است؛ تا زمانی که نتایج تولید دارویی مثبت اعلام نشده مردم باید خودشان تلاش کنند تا زنجیرهِ بیماری را قطع کرده و مانع از زایش بیماری و گستردگی آن در کشور باشند.

*مردم به فکر «قرنطینه» خود باشند نه مسافرت به شمال

رئیس کارگروه آسیب‌های اجتماعی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: این بیماری کوچک و بزرگ، پزشک و غیرپزشک نمی‌شناسد به صورت اپیدمی در حال گسترش است هیچکس در امان نیست، باید دست به دست داده تا در ریشه کنی این بیماری همراه و همگام وزارت بهداشت و درمان کشور باشیم.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا