Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in C:\inetpub\vhosts\nayeghalam.ir\Arshive.nayeghalam.ir\conf\confing.php on line 9
 

اخبار
کد خبر : 9533 ۱۳۹۸/۱۲/۱۲   ۲۱:۱۶:۳۶

یک فعال کارگری:
تحول بازار کار با شیوه‌های سنتی ممکن نیست

 

یک فعال کارگری گفت: با شیوه‌های سنتی و قدیمی نمی‌توان در بازار کار تحول ایجاد کرد بلکه باید برنامه‌ریزی‌ها اصلاح شود و فضای کسب و کار در کشور تغییر یابد تا فارغ التحصیلان متناسب با بازار کار رشد کنند.

به گزارش نای قلم، حمید حاج اسماعیلی در گفتگویی اظهار کرد: اگر کارآفرینی به عنوان محور اصلی برنامه‌ریزی‌ها در بازار کار شکل بگیرد بخش زیادی از فارغ التحصیلان در قالب کارآفرین وارد بازار کار می‌شوند.

وی با تاکید بر فراهم کردن زیرساخت های اشتغال برای کارآفرینان گفت: وقتی افراد جویای کار هستند دولت باید برای آنها بستر کار و ظرفیت اشتغال ایجاد کند، استخدام کند و دستمزد بپردازد ولی وقتی از حالت کارجو بودن به کارآفرین تبدیل می‌شوند طبعا خودشان منشا اثر هستند و می‌توانند فرصتهای شغلی بیافرینند و موجب افزایش ظرفیت بازار کار در کشور شوند.

حاج اسماعیلی ادامه داد: افراد کارآفرین می‌توانند با تزریق خلاقیت های جدید به بازار کار سرمایه‌گذاران را جذب کنند و چون با ایده‌های جدید و نوآوری در ارتباطند سرمایه‌گذاران با اطمینان خاطر سرمایه خود را در اختیار آنها قرار می‌دهند تا بازار کار جدیدی را در کشور شکل دهند.

این فعال کارگری با بیان اینکه رویکرد کشور در بحث آموزش عالی باید از سمت تئوری صرف به سمت کارآفرینی برود، درباره راهکار جذب فارغ التحصیلان به بازار کار اظهار کرد: در صورتی که کارآفرینی بتواند به عنوان محور اصلی برنامه‌ریزی‌ها در بازار کار شکل بگیرد، بخش زیادی از فارغ التحصیلان در قالب کارآفرین وارد بازار کار می‌شوند در آن صورت دولت زیرساختها را برای بهبود فضای کسب وکار فراهم می‌کند و کارآفرینان به تدریج به سمت تاسیس بنگاه و انجام کار تولیدی و نوآوری و خلاقیتهای جدید حرکت می‌کنند، آن زمان مجبور نیستیم برای همه شغل ایجاد کنیم.

وی گفت: در حال حاضر گرفتن مجوز و انجام کار تولیدی دشوار و ریسک آن بالا و پر هزینه است لذا باید فضای کسب و کار در کشور تسهیل شود تا کارجویان و فارغ التحصیلان در قالب کارآفرینی بتوانند وارد بازار کار شوند.

بسیاری از کارشناسان بهبود فضای کسب و کار را مستلزم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای زدودن قوانین زائد دانسته و معتقدند باید از کارآفرینان پیشرو و نوآور که در دنیا بازار فروش دارند و علاوه بر صادرات به اشتغال و ارزآوری کمک می‌کنند به طور ویژه حمایت کرد. علیرغم آنکه امروز بر بهبود فضای کسب و کار، تسهیل امور و حذف مقررات زائد تاکید می‌شود اما وجود برخی قوانین که عمدتا از کارایی لازم برخوردار نیست مانع توسعه فضای کسب و کار و جریان کارآفرینی در کشور می‌شود.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا