اخبار
کد خبر : 8838 ۱۳۹۸/۰۸/۲۵   ۱۷:۳۹:۴۶

به منظور اتخاذ اقدامات پیشگیرانه ضروری است؛
لزوم شناسایی نقاط حادثه خیز در وقوع حوادث طبیعی در بخش کشاورزی

 

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: حفظ آمادگی و اتخاذ اقدامات پیشگیرانه، شناسایی و رفع خطر پذیری نقاط آسیب پذیر و حادثه خیز در وقوع حوادث طبیعی در بخش کشاورزی از قبیل سرمازدگی و سیل ضروری است.

 به گزارش نای قلم، غلامعلی مرادی در جلسه کارگروه مشترک خشکسالی، سرمازدگی و مخاطرات بخش کشاورزی استان اظهار کرد: سالانه شش میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی به ارزش ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در این استان تولید می‌شود که وقوع سرمازدگی و مخاطرات طبیعی در کاهش این میزان تولید تاثیرگذار است.

مرادی اظهار کرد: با توجه به پیش رو بودن فصل زمستان و نزول بارش های پاییزه و افت دما در برخی از نقاط استان باید برنامه ریزی مدون و اهتمام ویژه ای در به کارگیری تمام ظرفیت ها جهت انجام به موقع اطلاع رسانی، هشدار و اقدامات پیشگیرانه در این خصوص انجام گیرد.

وی خاطرنشان کرد:  در سال زراعی ۹۷-۹۸ سرمازدگی و یخبندان بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان به محصولات زراعی و باغی استان خسارت وارد کرد.

معاون برنامه ریزی و اموراقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به اقدامات پیشگیرانه‌ای که باغداران و زارعان برای پیشگیری از سرمازدگی می‌توانند انجام دهند، اشاره کرد و افزود: باغداران، گلخانه داران، زارعان و زنبورداران، دامداران از هم اکنون اقدامات و تمهیدات لازم را برای محافظت از درختان و باغ‌ها و تاسیسات خود در برابر سرمازدگی انجام دهند تا در مواقع بحران غافلگیر نشوند.

مرادی خاطرنشان کرد: سرمازدگي محصولات يكي از چالش هاي اساسي بخش كشاورزي است كه يكي از راهكارهاي رفع آن اجراي طرح بيمه فراگير در اين بخش اقتصادي است كه بايد براي تحقق اين امر مهم فرهنگ سازي شود.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا