اخبار
کد خبر : 830 ۱۳۹۴/۰۷/۲۶   

اعتیاد به موبایل و اینترنت از عوامل فقر سواد حرکتی است

* اگر سواد حرکتی دانش آموزان افزایش نيابد نمي‌توانند مهارت‌های پیچیده را فرا گیرند

معاون تربیت و بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اعتیاد به موبایل و اینترنت را یکی از عوامل فقر سواد حرکتی عنوان كرد.

به گزارش ناي قلم، مهرزاد حمیدی امروز در همایش تربیت بدنی و ورزش مدارس کشور که با حضور افزون بر 400 نفر صاحب نظر ورزشی کشور در ارومیه گشایش یافت؛ اظهار كرد: در منزل و محل زندگی امکان تحرک از کودکان سلب شده و این امر منجر به کاهش سواد حرکتی در این گروه سنی شده است. سواد حرکتی می‌تواند پیروزی و موفقیت در رشته‌های قهرمانی را تسریع کند.

وي افزود: آموزش و پرورش آذربایجان غربی با تلاش مدیریت و مربیان میزان قابل توجهی از فعالیت‌های حرکتی را در مدارس رونق داد.

حمیدی اضافه کرد: 13 میلیون دانش آموز در کشور وجود دارد و برای افزایش سواد حرکتی آن‌ها مسیرهای ترقی را با مدرسه محور کردن فعالیت‌هایمان در حوزه ورزش همگانی فراهم می‌کنیم.

وی اظهار کرد: باید جنب و جوش در همه مدارس کشور شکل گیرد تا نسل آینده کم سواد حرکتی تربیت نشوند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: باید دانش آموزان بتوانند مهارت‌های ورزشی پیچیده را فرا گیرند و در یک رشته ورزشی موفق عمل کنند.

حمیدی با اشاره به چهار ستون مهارت‌های حرکتی ادامه داد: مهارت‌های ادراکی و حرکتی، حرکت‌های بنیادین و توانایی‌های ادراکی حرکتی از جمله مواردی است که در سواد حرکتی دارای اهمیت هستند.

وی اضافه کرد: کودکانی که مهارت‌های حرکتی دارند می‌توانند در حالت‌های مختلف تعادل و توازن خود را حفظ کنند.

حميدي با بيان اينكه المپیادهای درون مدرسه ای از 10 آبان ماه با حضور چهار میلیون دانش آموز کشور آغاز می‌شود، اظهار کرد: این استان نهضت داوطلبی را در این المپیاد رونق داد و شادی و نشاط را به مدارس هدیه کرد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: کودکان و نوجوانان نیازمند تمرین تعادل در تمام نقاط بدن هستند تا تعادل را درک کنند.

حمیدی با بیان اینکه با سواد حرکتی موفقیت‌های مختلفی حاصل می‌شود، اضافه کرد: امروز ثابت شده اگر سواد حرکتی دانش آموزان را افزایش ندهیم امکان ندارد که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های پیچیده را فرا گیرند.

وی گفت: امروز تغذیه ناسالم، کم تحرکی و چاقی و فشار خون و اختلالات قند خون در بین دانش آموزان بالاست.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: بیماری‌های غیر واگیر جای خود را به بیماری‌های غیر واگیر داده‌اند و مشکلات جسمی و حرکتی در حال افزایش است.

حمیدی بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش هم اکنون برنامه های خود از حرکت‌های برون مدرسه ای به درون مدرسه ای تغییر داده و یک چرخش در فعالیت‌های ورزشی انجام داده و این دیدگاه بر وزارتخانه حاکم است که باید 13 میلیون دانش آموز کشور را مد نظر قرار داد به عنوان جمعیت هدف در فعالیت‌ها نه 100 هزار نفر خاص  را.

وی اضافه کرد: سیاست‌های وزارتی در بخش ورزش مدرسه محور بوده و ترویج ورزش همگانی و فعالیت‌های همگانی بیشتر مد نظر است.

انتهاي پيام/

 

 


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا