اخبار
کد خبر : 7684 ۱۳۹۸/۰۲/۱۸   ۲۱:۱۲:۴۳

برای تست ۱۲ نوع خوراک قزل‌آلا؛
دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی قرارداد همکاری امضا کرد

 

رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه گفت: پژوهشکده آرتمیا و آبزی‌پروری دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی Lamberg و Seghers قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش نای قلم، ناصر آق در گفتگویی اظهار داشت: پژوهشکده آرتمیا و آبزی‌پروری دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی Lamberg و Seghers قرارداد همکاری امضاء کرد.

 وی افزود: پژوهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه به عنوان یک مرکز رفرانس برای تست ۱۲ نوع خوراک جدید قزل‌آلا که توسط سه شرکت بلژیکی تولید شده‌اند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آغاز شد.

آق مطرح کرد: در این طرح مهم امکان جایگزینی پودر ماهی که به‌صورت معمول به عنوان منبع پروتیینی در خوراک ماهی استفاده می‌شود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و به‌خصوص منابع پروتئینی موجودات تک سلولی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری بیان کرد: انتخاب پژوهشکده آرتمیا توسط شرکت‌های بلژیکی به عنوان یک مرکز مرجع برای تست خوراک‌های جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بین‌المللی پژوهشکده آرتمیاست.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا