اخبار
کد خبر : 6943 ۱۳۹۷/۰۹/۲۲   ۲۰:۵۵:۵۴

اطلاعیه دامپزشکی آذربایجان غربی؛
روشنگری در خصوص دلیل سبز شدن عضله سینه مرغ

 

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی درخصوص انتشار تصاویری در فضای مجازی با موضوع سبز شدن عضله عمقی سینه مرغ مطالبی در راستای تنویر اذهان عمومی در این زمینه منتشر کرد.

به گزارش نای قلم، معاون سلامت اداره کل  در خصوص این موضوع گفت: سبز شدن عضلات سینه مرغ تنها یک سندرم ناشی از کاهش خون رسانی کامل (کم خونی) به عضله عمقی سینه است که سبب تحلیل رفتگی و بافت مردگی می گردد و این موضوع هيچ گونه ارتباطی با عفونت و بیماری میکروبی و ... ندارد .

غلامرضا ملکی ادامه داد: در این سندرم فیبرهای ماهیچه ای دچار کمبود اکسیژن می شوند که روی بافت ماهیچه، بویژه عضله سینه ای عمقي و رنگ آن تاثیر مي گذارد (پرخوني، قرمز پررنگ تا سبز کامل مشاهده می شود) که بسته به شدت اثر، قسمت میانی و یا کل یکی از طرفین عضلات داخل سینه یا دو عضله را درگیر کند.

وي با اشاره به نظارت مستمر بازرسین بهداشتی در کشتارگاه های صنعتی طیور در سطح استان بر روند کشتار افزود: این عارضه در ظاهر مرغ قابل تشخیص نیست و فقط در هنگام برش و قطعه بندی ناحیه سینه قابل رویت است .

ملکی به مصرف کننده گان توصیه كرد در صورت مشاهده این عارضه در مرغ ، اگر گوشت مرغ بوی نامطبوعی نداشته باشد می توانند قسمت تغییر رنگ داده شده را جداسازی و بقیه را مصرف کنند چرا که عضله سبز هیچ گونه خطری برای سلامت ندارد .

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی تاکید کرد: شهروندان فرآورده های پروتئیني مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و در صورت داشتن هر گونه سوال انتقاد و پیشنهاد با روابط عمومی اداره کل و یا شبکه های دامپزشکی تماس حاصل کنند.

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی نیز خاطرنشان کرد: انتشار فایل‌های تصویری و متن‌های منتشر شده در فضای مجازی که مبتنی بر نشر اکاذیب توسط افراد غیرکارشناس است، تنها موجب تشویش اذهان عمومی و موجب ضربه به صنعت پرورش طیور کشور و کاهش مصرف مرغ در جامعه می‌شود.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا