اخبار
کد خبر : 6840 ۱۳۹۷/۰۸/۳۰   ۲۲:۵۱:۵۳

در کارگاه آموزشی عنوان شد؛
زنگ خطر مصرف لوازم آرایشی بهداشتی بی رویه و غیرمجاز

 

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی از کاهش سن مصرف لوازم آرایشی بویژه در بین کودکان خبر داد و گفت: رواج مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در کودکان با سنین پایین، زنگ خطری است که در مهدهای کودک و در جشن های تولد کودکان به صدا در آمده است.

به گزارش نای قلم، قادر حاجی قلیزاده در کارگاه آموزشی ارتقای فرهنگ مصرف صحیح و آشنایی با عوارض جانبی و آگاه سازی در خصوص تبلیغات اغواگرانه فرآورده های آرایشی و بهداشتی، اظهار داشت: مصرف بی محابای این محصولات، باعث ورود مقدار قابل توجهی ماده سمی به بدن این کودکان خردسال می‌شود که در طولانی مدت می تواند عوارض جبران ناپذیری به سلامت آنان وارد کند.

وی در این کارگاه آموزشی که به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان و با حضور 100 نفر از مدیران سالن‌های زیبایی و آرایشگران شهر ارومیه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت ارومیه برگزار شد، تصریح کرد: عواملی همچون تغذیه نامناسب، آلاینده ها و شیوه نادرست زندگی و... از جمله مهمترین عامل ابتلا به بیماری غیرواگیر است.

حاجی قلیزاده، عنصر اصلی پیشگیری از بیماری های غیرواگیر را «آگاهی و عمل به موازین بهداشت» دانست و بر نقش مدیران سالن‌های زیبایی به عنوان مشاوران مشتریان تاکید کرد و گفت: میزان مصرف کالاهای آرایشی در کشور به صورت چشمگیر بالاست که سهم عمده این محصولات مصرفی، محصولات غیرمجاز و قاچاق است که از مبادی غیرمجاز و شرایط نگهداری غیرمجاز وارد کشور شده است.

وی ادامه داد: مصرف این کالاهای غیرمجاز زمینه ورود انواع مواد آلاینده به بدن و شروع انواع بیماری های غیر واگیر را باعث می شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی به درج ادعاهای اغواگرانه در تبلیغات این کالاها اشاره کرد و اودفز: نبود قوانین محکم در تبلیغات لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور و عدم کنترل و نظارت بر تبلیغات ماهواره‌ای/ شبکه های مجازی از دیگر مشکلات این حوزه است و بیشترین موارد تقلب در کالاهای آرایشی خارجی مشاهده می شود.

وی در پایان توصیه کرد: شهروندان از خرید مواد آرایشی فله و ترکیبی اجتناب و از محصولاتی که دارای برچسب اصالت و سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است خریداری کنند.

در ادامه این دوره آموزشی دکتر زمانی متخصص پوست، مو و زیبایی به عنوان دیگر سخنران این کارگاه در خصوص معرفی انواع محصولات آرایشی و بهداشتی و نیز  عوارض مصرف بیش از حد این محصولات مطالبی را بیان کردند.

مهندس فرزانه رحمانپور کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در خصوص سامانه TTAC و نحوه کاربرد این نرم افزار و نیز شیوه استعلام اصالت کالا توضیحات لازم را ارائه کردند.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا