اخبار
کد خبر : 6646 ۱۳۹۷/۰۷/۲۸   ۱۵:۴۳:۵۱

مدیرکل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی:
دانشگاه، محل استدلال و عقل‌گرایی است

 

مدیرکل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه را محل استدلال و عقل‌گرایی دانست.

به گزارش نای قلم، حجت‌الاسلام عباسعلی رستمی ثانی در مراسم افتتاح مرحله کشوری بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی که در سالن آمفی‌تئاتر واحد ارومیه برگزار شد با بیان اینکه محیط‌های دانشگاهی محل استدلال و عقل‌گرایی است، تصریح کرد: نظام هستی نیز در ارتباط با مخلوقات بر مبنای حقانیت و عقل است.

وی خاطرنشان کرد: اگر ما هیچ دلیلی هم برای حقانیت قرآن و اسلام نتوانیم بیابیم، همین مسئله کافی است که بنا به فرموده خداوند متعال هیچ فردی در طول تاریخ نخواهد توانست حتی سوره کوچکی نیز بیاورد و این مورد در همه زمان‌ها و مکان‌ها برای همه دانشمندان جهان ذکر شده است.

رستمی ثانی گفت: چکیده قرآن سوره حمد است و دشمنان اسلام بارها تلاش کرده‌اند تا سوره حمد را درهم بشکنند؛ زیرا اگر موفق به این کار شوند در واقع قرآن را خواهند شکست؛ ولی هیچ زمانی موفق به این کار نخواهند شد.

مدیرکل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: آزمون مرحله مقدماتی مسابقات قرآن و عترت با حضور بیش از ۳۰ هزار نفر در همه واحدهای استان‌ها برگزار شد و پس از راهیابی نفرات برگزیده به مرحله استانی، اکنون نفرات برتر که بیش از ۴۰۰ نفر هستند به‌مدت دو روز در ارومیه به رقابت خواهند پرداخت و نفرات برگزیده مرحله کشوری نیز به جشنواره ملی به‌میزبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آبان سال جاری راه خواهند یافت.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی هم دوری از قرآن را موجب بروز مشکلات در جوامع کنونی دانست.

حجت‌الاسلام رضا میرزایی در مراسم افتتاحیه مرحله کشوری بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت که در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد، گفت: برای اینکه فضای دانشگاه‌ها فرهنگی شود باید دانشجویان را بیش از پیش با مفاهیم قرآنی آشنا کنیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی با اشاره به تقارن مسابقات قرآن با هفته سلامت و بهداشت روان، اظهار کرد: در نگاه قرآنی، حقیقت انسان با روح شناخته می‌شود و نگاه قرآن به روح انسان این است که می‌تواند سالم یا بیمار باشد.

وی با بیان اینکه سلامت روان کاملاً با قرآن در ارتباط است، تصریح کرد: سلامت از دیدگاه قرآن به نبود آفت، عیوب و نواقص در وجود انسان گفته می‌شود و از منظر قرآن روح انسان زمانی سالم بوده که عاری از هرگونه عیب و نقص باشد و اگر آلوده به نواقص بود، یعنی روح انسان بیمار است.

میرزایی با بیان اینکه ممکن است روح انسان در بسیاری از ساحت‌ها بیمار باشد، خاطرنشان کرد: انسان ممکن است آلوده به رذایل اخلاقی باشد و در این صورت هر رفتاری که از انسان سر بزند که انسانی نباشد در نتیجه گفته می‌شود که روح آن فرد بیمار بوده و از سلامت روان برخوردار نیست.

وی در مورد قضاوت متفاوت انسان و حیوانات، بیان کرد: همه حیوانات با بدن مورد قضاوت قرار می‌‌گیرند؛ اما هیچ‌گاه در مورد انسان این‌گونه نیست و معیار قضاوت در مورد انسان خصوصیت‌های انسانی است و حتی اگر یک انسان جسم سالمی داشته و آلوده به رذایل اخلاقی باشد به آن شخص بیمار روحی گفته می‌شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد آذربایجان‌غربی با بیان اینکه منافقان نمونه‌ای از افرادی هستند که از سلامت روان برخوردار نیستند، ادامه داد: منافقان در واقع سعی می‌کنند خود را مؤمن جلوه بدهند و با این کار نشان می‌دهند که در باور و اعتقادات خود دچار مشکل بوده و روح بیماری دارند.

وی یادآور شد: در روز قیامت فرزند و اموال به کار هیچ‌کس نخواهد آمد و فقط روح سالم است که می‌تواند رهایی‌بخش انسان باشد و اگر فردی با قلب و روان سالم وارد روز قیامت شود، نجات خواهد یافت و از این‌رو ما باید به‌دنبال روح سالم باشیم که این امر در سایه بازگشت به قرآن کریم است.

میرزایی گفت: همه مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حتی بین‌المللی در سایه بازگشت به قرآن حل می‌شود و دوری از قرآن موجب بروز مشکلات در جوامع کنونی و حتی اسلامی شده است؛ چراکه قرآن خوانده می‌شود ولی در مفاهیم آن تدبر نمی‌شود.

وی با اشاره به بیانات امام علی(ع) در نهج‌البلاغه، بیان کرد: ایشان می‌فرمایند بدانید که قرآن مایه خیرخواهی است که هرگز انسان را گمراه نمی‌‌کند و فریب نمی‌دهد، سخنگویی است که هرگز دروغ نمی‌گوید و هیچ‌کس با قرآن همنشین نمی‌شود مگر اینکه چیزی از رذایل اخلاقی او کاسته شده و چیزی به او افزوده شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد آذربایجان‌غربی اظهار کرد: قرآن، شفا و درمان بزرگ‌ترین بیماری‌های کنونی است و برای اینکه فضای دانشگاه‌ها فرهنگی شود باید دانشجویان را بیش از پیش با مفاهیم قرآن آشنا کنیم.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا