اخبار
کد خبر : 6598 ۱۳۹۷/۰۷/۱۶   ۲۱:۵۵:۴۷

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه:
چهار میلیارد تومان؛ درآمد دانشگاه ارومیه از ارتباط با صنعت در سال جاری

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه میزان درآمد دانشگاه ارومیه از ارتباط با صنعت در شش ماهه نخست امسال را چهار میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش نای قلم، مقصود سلیمان پور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: میزان درآمد دانشگاه ارومیه از ارتباط با صنعت در سال گذشته به بیش از چهار میلیارد و 200 میلیون تومان رسید که این میزان در سال 93، 730 میلیون تومان بود.

وی افزود: با وجود افزایش شش برابری میزان درآمد دانشگاه از ارتباط با صنعت ولی ظرفیت دانشگاه ارومیه بیشتر از این میزان است و باید تلاش بیشتری داشته باشیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه با بیان اینکه دانشگاه باید در خدمت جامعه باشد، با صنعت ارتباط داشته باشد و به نیازهای علمی منطقه جواب دهد، اضافه کرد: حجم قراردادهای تحقیقاتی دانشگاه ارومیه با صنعت نشان می دهد این دانشگاه توانسته فعالیت های خوبی در این زمینه ها داشته باشد.

وی همچنین با بیان اینکه این دانشگاه برای اولین بار در رتبه بندی بین المللی پایگاه تایمز در سال 2019 قرار گرفته است، بیان کرد: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام های علمی معتبر بین المللی است که از سال 2004 مراکز آموزش عالی را در سراسر جهان مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می دهد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه افزود: این رتبه بندی از 13 شاخص در قالب پنج معیار کلی که در آن آموزش با وزن 30 درصد، پژوهش با وزن 30 درصد، استنادات با وزن 30 درصد، وجهه بین المللی با وزن 7.5 درصد و ارتباط با صنعت با وزن 2.5 درصد قرار دارد.

وی با بیان اینکه در رتبه‌بندی 2019 تایمز شاهد حضور 29 دانشگاه ایرانی در جمع یکهزار و 258 دانشگاه برتر جهان هستیم، گفت: دانشگاه ارومیه در بین این 29 دانشگاه ایرانی رتبه 22 را به خود اختصاص داده است.

سلیمانپور اضافه کرد: با توجه به وضعیت علمی رو به رشد دانشگاه ارومیه، پیش بینی می شود سال آینده جایگاه این دانشگاه ارتقا یابد.

وی در رابطه با حاشیه سازی برخی رسانه های منتقد دولت در رابطه با تنزل جایگاه دانشگاه ارومیه از رتبه 14 به 24 در رتبه بندی ISC بیان کرد: باید توجه کرد که در رتبه های اخیر، شاخصه های رتبه بندی تغییر یافته است و دانشگاه ارومیه طبق شاخص های قبلی یک رتبه ارتقا یافته و به جایگاه 13 رسیده است.

در رتبه بندی اخیر در سال 2019 با ورود 11 دانشگاه جدید شاهد حضور 29 دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در جمع دانشگاه برتر جهان از 86 کشور هستیم.

دانشگاه های کاشان، علوم پزشکی مشهد، صنعتی شیراز، شهید مدنی آذربایجان، علوم پزشکی ایران، مازندران، علوم پزشکی شهید بهشتی، خوارزمی، شهید باهنر کرمان، صنعتی شاهرود و ارومیه از جمله دانشگاه های ایران هستند که برای اولین بار در رتبه بندی تایمز حضور یافته اند.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا