اخبار
کد خبر : 642 ۱۳۹۴/۰۶/۲۸   

بخشی از پساب شهرهای اطراف به دریاچه ارومیه منتقل می شود

* ارزان فروشی آب باعث اسراف می شود

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: بخشی از پساب شهرهای اطراف به دریاچه ارومیه منتقل می شود.

به گزارش نای قلم به نقل از ایرنا، حمیدرضا جانباز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مطابق مصوبات موجود قرار است بخشی از پساب تعدادی از شهرهایی که در اطراف دریاچه ارومیه مستقر هستند به این دریاچه منتقل شود که از جمله آنها پساب تصفیه خانه فاضلاب تبریز است.

وی با اشاره به اقدامات بسیار خوب انجام شده در این تصفیه خانه، افزود: در آینده نزدیک فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز از محل اعتبارات پروژه های مشترک دولت و بخش خصوصی تامین می شود.

به گفته جانباز بهای تمام شده کالاها و خدمات تولید شده باید به بنگاه ها و شرکت های خدمات رسان پرداخت شود و هر کجا این اتفاق نیفتاد شاهد بروز مشکل و اختلال در خدمات رسانی بوده ایم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: دریافت فقط یک سوم قیمت تمام شده آب از محل تعرفه ها، سبب بروز مشکلات بسیار زیادی در بخش آب و فاضلاب به ویژه در عرصه های نگهداری، بازسازی و بهره برداری تجهیزات آن شده است.

جانباز اظهار داشت: بهای تمام شده کالاها و خدمات تولید شده باید به بنگاه ها و شرکت های خدمات رسان پرداخت شود و هر کجا این اتفاق نیفتاد شاهد بروز مشکل و اختلال در خدمات رسانی بوده ایم.

وی گفت: هم اینک در بخش آب، حدود یک سوم قیمت تمام شده این کالا را از محل تعرفه ها دریافت می کنیم که این امر سبب بروز مشکلات متعددی در بخش آب و فاضلاب به ویژه در عرصه های نگهداری، بازسازی و بهره برداری تجهیزات آن شده است.

جانباز تصریح کرد: بهای آب باید اخذ شود و ما به التفاوت آن با طراحی مکانیزمی از سوی دولت به افراد محروم و یا آنانی که توانایی پرداخت ندارند پرداخت شود؛ هرچند هم اینک نیز چنین است و کسانی که الگوی مصرف را رعایت می کنند با مکانیزم پلکانی پرداخت ها از تعرفه های مخفف برخوردار می شوند.

وی تاکید کرد: اگر شرکت های ارائه دهنده خدمات بخواهند خدمات مستمر ارائه کنند، نیازمند اخذ بهای خدماتی است که در اختیار مردم قرار می دهند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: با مطالعات انجام شده و با توجه به ارزش پساب و کمبود آب در کشور، در بخش عمده ای از فلات مرکزی ایران در اجرای تصفیه خانه ها و شبکه های فاضلاب متکی به استفاده از سرمایه های بخش خصوصی به صورت بیع متقابل هستیم.

وی ادامه داد: این بدان معناست که به ازای هزینه هایی که سرمایه گذار انجام می دهد، اجازه استفاده از پساب را در آن بازه زمانی مطابق مدل مالی به سرمایه گذار می دهیم.

جانباز اضافه کرد: در حال حاضر و با انجام توافق با مجموعه دولت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، بیش از 50 پروژه فاضلاب در فلات مرکزی ایران و مناطق کم آب در حال واگذاری به بخش خصوصی است که در آینده نزدیک طی فراخوانی به اطلاع عموم رسانیده خواهد شد.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا