اخبار
کد خبر : 5248 ۱۳۹۶/۰۸/۲۲   

افزایش 18 درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در آذربایجان غربی

 

مدیر کل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی از افزایش 18 درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان خبر داد.

به گزارش نای قلم، کامیار داهیم در گفتگوی خبری از تولید 450 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک طی 6 ماهه نخست سال جاری در استان خبر داد و گفت : سال گذشته 561 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید شد که امسال در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته 18 درصد افزایش تولید در آذربایجان غربی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به فعالیت 3 واحد فعال تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان به ظرفیت 210 هزار قطعه در هردوره پرورشی تصریح کرد: این مرغ ها در شهرستان های مهاباد و نقده تولید می شود.

این مسئول ادامه داد: همچنین در سال جاری 2 واحد پرورشی واجد شرایط ، متقاضی تولید مرغ بدون انتی بیوتیک در شهرستان ارومیه بوده که در حال طی مرحله صدور پروانه است.

داهیم هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را ارتقا سطح بهداشت عمومی مصرف کنندگان فراورده های خام دامی عنوان کرد و افزود: در تولید گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن 35 تا 42 روزه در واحدهای دارای پروانه بهره برداری بهداشتی که با نظارت شبکه های دامپزشکی به شیوه صنعتی پرورش می یابند در طول دوره پرورشی از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه آشامیدنی، تزریقی و یا دان مصرفی در این مرغ ها استفاده نمی شود.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا