اخبار
کد خبر : 5153 ۱۳۹۶/۰۸/۰۱   

برای حمایت از صنایع باید جلوی قاچاق کالا را گرفت

 

یک فعال صنفی کارگری گفت: برای حمایت از صنایع، حفظ وضع اشتغال موجود و به خطر نیفتادن امنیت شغلی کارگران باید جلوی قاچاق کالا را گرفت.

به گزارش نای قلم، علی خدایی در گفت و گویی اظهار داشت: واگذاری مسئولیت اداره بنگاه‌های بحرانی به هیات حمایت از صنایع کافی نیست و نیازمند آن هستیم تا برای خروج از این وضعیت   سیاست‌های بالادستی خود را تغییر دهیم.

خدایی با یادآوری استقرار هیات حمایت از صنایع در کارخانه‌ کیان تایر و کارخانه‌های دیگر در سال‌های گذشته، تصریح کرد: با وجود استقرار هیات حمایت از صنایع در این کارخانه‌ها در سال‌های گذشته مشکلات موجود در این کارخانه به یک کلاف سردرگم  تبدیل شده ‌است که در درجه اول باعث گرفتاری بیشتر کارگران شده است.

هیات حمایت از صنایع و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌های کشور نخستین بار در سال ۱۳۴۳ در وزارت اقتصاد تشکیل و سال ۱۳۵۳ با حفظ شرح وظایف، به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شد. وظیفه این هیات که نمایندگانی از وزارت کار، اقتصاد، سازمان برنامه و بودجه و اتاق صنایع و معادن ایران در آن حضور دارند، بررسی شرایط حمایت و تحت پوشش قراردادن کارخانه هایی است که در معرض بحران هستند.

این فعال صنفی کارگری با بیان اینکه برای حمایت از صنایع، حفظ وضع اشتغال موجود و به خطر نیفتادن امنیت شغلی کارگران باید جلوی قاچاق کالا را گرفت، تصریح کرد: امنیت شغلی کارگران در بنگاه‌های بحرانی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، افزود: امروز مشکلات کارگران تنها در تاخیر‌های چند ماهه در پرداخت شدن دستمزدها خلاصه نمی‌شود بلکه امنیت شغلی آنها نیز به موازات پرداخت نشدن دستمزد و حتی بیش از آن به خطر افتاده است.

وی در پایان تصریح کرد: تزریق نقدینگی البته می‌تواند در کوتاه مدت به حل بحران‌های پیش رو کمک کند اما کارگران و صنایع نیازمند یک دوره طولانی مدت از آرامش هستند و این ممکن نمی‌شود مگر اینکه سرمایه‌های کشور را با تدابیر درست، مدیریت کنیم.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا