اخبار
کد خبر : 4939 ۱۳۹۶/۰۶/۰۳   

تغییرات مدیریتی در مسیر اصلاح ساختارها روال عادی است

 

استاندار آذربایجان غربی در خصوص تغییرات مدیریتی چند روزه گذشته در زیرمجموعه وزارت کشور در استان گفت: تغییرات مدیریتی در مسیر اصلاح ساختارها روال عادی است و این به معنی کارت سبز نشان دادن برای ابقا نیست.

به گزارش نای قلم، قربانعلی سعادت در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: تغییر مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری به خاطر محدودیت هایی که در رابطه با اشتغال داشتند و ایراد قانونی سیستم بازرسی در دوشغله بودن هوشنگ عطاپور و تغییر فرماندار سلماس نیز به علت مشکلات ایجاد شده در خصوص برداشتن مجسمه فردوسی از میدانی به همین نام در این شهر بود.

وی با بیان اینکه با برداشتن مجسمه فردوسی کل ایران اعتراض کردند، افزود: جریانات پان ترکی یا پان کردی را نمی پذیریم هرچند که هویت طلب هستیم و همه باید برای حفظ هویت خود تلاش کنیم ولی بازیچه برخی جریانات شدن کار دستی نیست.

سعادت اضافه کرد: شاید پان ترک ها و نه هویت طلب ها قبول نداشته باشند اما فردوسی برند ایران و افتخار ماست.

استاندار با تاکید به اینکه مدیران دولت موظف به تعامل، همدلی و رعایت اعتدال در زیرمجموعه فعالیتی خود هستند، تصریح کرد: اعتدال خط و مشی دولت روحانی است و مردم در انتخابات نشان دادند اعتدال را می پسندند لذا وقتی این شیوه مورد قبول مردم است تندروی در دولت اعتدال جایگاهی ندارد.

سعادت اذعان کرد: وقتی کسی به طور علنی اعلام می کند که نمی توانم اعتدال را حفظ کنم باید از گردونه ما خارج شود.

وی یادآور شد: ما باید برای تحمل همدیگر تمرین کنیم، معنی و مفهوم تفاهم و همدلی این نیست که شما باید از من تبعیت کنید و بالعکس بلکه تفاهم یعنی اینکه آرمان گرا نباشیم و به صورت منطقی موضوعات را مطرح و پیگیری کنیم.

مقام عالی استان در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر راه اندازی خانه احزاب در استان، قول مساعد داد در این خصوص پیگیری و حمایت های لازم را به عمل آورد.

استاندار در ادامه سخنان خود اظهار داشت: تاکنون از هیچ خدمتی شانه خالی نکرده ام، در صورتی که مدیران ارشد کشوری صلاح بدانند، کار خود را ادامه می دهم.

سعادت افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون از هیچ سمتی استعفا نداده ام و در مسئولیت های مختلف در راستای خدمت به نظام تمام توان خود را به کار گرفته ام.

استاندار آذربایجان غربی در خصوص فعالیت سلفی ها و تکفیری ها نیز گفت: فعالیت سلفی ها و تکفیری ها مخصوص مناطق مرزی نیست، در ارومیه نیز حضور داشتند که همه آنها دستگیر شده اند.

سعادت اظهار داشت: نظام استکباری گروه های تروریستی و تکفیری را به نام اسلام و با هدف حاشیه امن درست کردن برای صهیونیسم بین الملل ایجاد کرده است.

وی افزود: سلفی ها و تکفیری ها در یک پروسه زمانی به وجود آمده اند و برای تربیت و آموزش آنها هزینه های هنگفتی شده است.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: این جریانات در مقطعی کارهای فرهنگی انجام می دهند و زمانی شروع به تکفیر می کنند.

سعادت ادامه داد: اینکه جوانان به دلیل بیکاری جذب این گروه ها شوند را تایید نمی کنیم هر چند که می تواند انگیزه باشد اما خیلی از جوانان بیکار هستند ولی آبرومندانه زندگی می کنند، ما مرزنشینانی داریم که امنیت استان را تامین می کنند و با عناصر تکفیری درگیر هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید به اینکه اقدامات دولت در مناطق مرزی زیرساختی و توسعه گرایانه است، اذعان کرد: یکی از این تسهیلات، اعطای مزایای فروش سوخت به مرزنشینان است که در اشنویه، پیرانشهر و سردشت اجرایی شده و در صدد هستیم در شهرستان های مرزی شمال و مرکز استان نیز اجرایی کنیم.

سعادت اظهار کرد: در قالب این طرح درآمد فروش سوخت به خانوارهای مرزنشین پرداخت می شود.

به گفته وی علاوه بر آن تدابیری اندیشیده شده تا افرادی که در نوار مرزی قرار دارند، بتوانند صادرات و واردات کالا داشته باشند و از مزیت های آن از جمله معافیت های گمرکی بهره مند شوند.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: این اقدامات در گذشته وجود داشته است اما در زمان حاضر به صورت سامان یافته مصوب، ابلاغ و اجرایی شده است که با اجرای این طرح مشکل فعالیت کوله بران نیز حل می شود.

استاندار آذربایجان غربی از اعطای تسهیلات قابل توجه برای تولید در مناطق مرزی توسط دولت خبر داد و گفت: بهره بانکی صفر تا چهار درصد برای تسهیلات اعطایی بخشی از این تسهیلات است تا سرمایه گذاران راغب شوند در مناطق مرزی کشور و آذربایجان غربی سرمایه گذاری کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از فراهم سازی زیرساخت ها برای توسعه بخش کشاورزی در مناطق مرزی خبر داد و گفت: در تمام مناطق مرزی زیرساخت ها فراهم شده است.

سعادت اضافه کرد: توسعه صادرات غیرنفتی را نیز در مناطق مرزی برنامه ریزی کرده ایم تا صادرکنندگان پشتیبانی شوند.

وی با تأکید بر لزوم حمایت همه‌جانبه از رسانه‌های استان گفت: ما تاکنون از تمامی رسانه‌ها حمایت کرده‌ایم و در این مدت با وجود توهین به بنده هیچ شکایتی از سوی استانداری از هیچ‌کدام از رسانه‌ها فعال در آذربایجان غربی صورت نگرفته است.

توقف خط دوم انتقال آب زرینه رود به تبریز

استاندارآذربایجان غربی از توقف عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب زرینه رود به تبریز خبر داد.

سعادت گفت: بر اساس مصوبات کارگروه احیای دریاچه ارومیه هیچ گونه آبی نباید از این منابع آبی برداشت شود و تنها این خط انتقال در راستای طرح پدافند غیرعامل قابل استفاده است.

وی با بیان اینکه حق آبه های موجود باید به رسمیت شناخته شود ادامه داد: با پیگیری های انجام شده، از اجرایی شدن طرح انتقال اب از زرینه رود ممانعت بعمل امده و اجازه انتقال آب داده نمی شود.

استاندار آذربایجان غربی گفت: سهم آذربایجان غربی از راه اندازی 630واحد تولیدی 900 میلیارد تومان بوده که که هدف گذاری های لازم برای راه اندازی و جذب سرمایه برای این واحدهای تولیدی انجام شده است.

افتتاح و کلنگ زنی 417 پروژه با اعتباری بالغ بر 630 میلیارد تومان همزمان با هفته دولت در استان

وی همچنین از افتتاح و کلنگ زنی 417 پروژه با اعتباری بالغ بر 630 میلیارد تومان همزمان با هفته دولت در استان خبر داد.

وی گفت: در هفته دولت امسال در سطح استان آذربایجان غربی، مجموعا 417 پروژه با اعتباری بالغ بر 630 میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.

سعادت افزود: از این تعداد  پروژه، 360 پروژه در بخش های عمرانی و اقتصادی و با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: از این 360 پروژه افتتاحی نیز 302 پروژه در بخش های عمرانی و با اعتباری بالغ بر 230 میلیارد تومان و 58 پروژه نیز در بخش های اقتصادی با 170 میلیارد تومان اعتبار مورد بهره برداری قرار می گیرند.

وی یادآور شد: تعداد 57 طرح عمرانی هم با رقم اعتباری 230 میلیارد تومان در هفته دولت سالجاری در سطح استان کلنگ زنی خواهد شد.

زمینه سازی برای همراهی مردم در اجرای طرح های احیای دریاچه ارومیه

استاندار آذربایجان غربی گفت: شخص رئیس جمهوری، دولت و مدیریت استان در ابتدای فعالیت در استان 2 دغدغه مهم احیای دریاچه ارومیه و فعالیت دوباره واحدهای تولیدی در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان را داشتند که با تلاش کم نظیر مسئولان در سطح ملی و استانی، این دو دغدغه تا حدود زیادی رفع شد.

سعادت افزود: احیای دریاچه ارومیه دغدغه جدی دکتر روحانی بود که در ابتدای فعالیت دولت مورد توجه جدی قرار گرفت و با راه اندازی ستاد ویژه احیای دریاچه، برنامه ریزی ها به طرح های اجرایی تبدیل شد و روند اجرایی به خود گرفت.

وی اضافه کرد: یکی از بزرگترین اقداماتی که دولت یازدهم در سال های اخبر در راستای احیای دریاچه ارومیه انجام داد، زمینه سازی برای همراهی مردم در اجرای طرح های احیایی به ویژه طرح های مشارکتی بود به طوری که در بسیاری موارد، کشاورزان به صورت داوطلبانه اقدام به چاه های آبیاری را به تعداد بسیار زیاد پر کردند.

وی اظهار کرد: با برنامه ریزی های دولت و همراهی کشاورزان، حجم وسیعی از زمین های کشاورزی آذربایجان غربی به آبیاری قطره ای مجهز شد.

وی با اشاره به اینکه چغندرقند از جمله اقلام آب بر بود که تا پیش از اجرای طرح های احیایی دریاچه ارومیه در 50 هزار هکتار زمین کشت و با راندمان کم یک میلیون و 300 هزار تن برداشت می شد، بیان کرد: در حال حاضر اراضی زیر کشت این محصول به 23 هزار هکتار رسیده و همان میزان برداشت نیز انجام می شود.

استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: این مسیر باید امسال و سال های آینده نیز با برنامه ریزی مدیران و همراهی مردم و کشاورزان ادامه یابد تا دریاچه به طور کامل احیا شود.

نبود زیرساخت ها؛ مهمترین مشکل در توسعه اشتغال

سعادت با اشاره به اینکه مشکل بیکاری در ابتدای فعالیت دولت یازدهم در کل کشور و به تبع آن آذربایجان غربی مطرح بود، ادامه داد: مهمترین مشکل در توسعه اشتغال، نبود زیرساخت ها بود که تلاش کردیم این زیرساخت ها در چهار سال گذشته فراهم کنیم.

وی گفت: از جمله زیرساخت های توسعه اشتغال، جذب سرمایه و استفاده از نقدینگی های بانکی است که در این راستا با وجود موانع بسیار زیاد از جمله احساس خطر کردن سرمایه گذاران و همراهی نکردن مدیران بانک ها، اقدامات بسیار خوبی انجام شد و با وجود هزینه 49 درصدی بانک ها نسبت به پیش بینی های صورت گرفته در حوزه رفع موانع تولید، حدود یک و نیم برابر پیش بینی ها واحد تولیدی به مدار تولید بازگشت.

وی افزود: حادثه هتل تارای مهاباد، دستگیری برخی افراد صاحب نام اقتصادی و سخنان انتقادی که نسبت به برجام انجام شد، از جمله مواردی بود که موجب فرار کردن تعداد زیادی از سرمایه گذاران از استان شد.

وی از پیش بینی اعطای تسهیلات 9 هزار میلیارد ریالی برای رفع موانع تولید 630 واحد تولیدی در استان تا پایان امسال خبر داد و اضافه کرد: یکی از مشکلات این طرح، نرخ بهره بالا و 18 درصدی است که امیدواریم بتوانیم آن را با ساز و کارهایی نظیر بهره گیری از کمک های فنی و اعتباری کاهش دهیم.

استاندار آذربایجان غربی یکی از مهمترین ابزارهای توسعه را جذب سرمایه گذاری خارجی دانست و از تکلیف 660 میلیون دلاری مجلس شورای اسلامی به استان در خصوص جذب این سرمایه ها خبر داد و بیان کرد: این میزان سرمایه گذاری باید در استان جذب شود و همه دستگاه های اجرایی و رسانه ها نیز باید در این خصوص نقش خود را ایفا کنند.

اعطای وام ازدواج به حدود 500 نفر، هر روز در آذربایجان غربی

سعادت با اشاره به اینکه بانک ها علاوه بر حوزه تولید، در حوزه های دیگر نیز برای اعطای تسهیلات همکاری لازم را نداشته اند، اضافه کرد: با برگزاری جلسات متعدد مدیران بانک ها را در استان مجاب کردیم که صف 13 هزار نفری وام ازدواج را در استان از بین ببرند که این امر نتایج بسیار خوبی در پی داشت.

وی اظهار کرد: از روی که دستور ویژه این امر در آذربایجان غربی صادر شده، روزانه آمار های لازم از بانک ها اخذ می شود که طبق آنها هر روز به حدود 500 نفر تسهیلات ازدواج اعطا می شود.

وی ادامه داد: با ادامه این روند امیدواریم در هفته های آینده شاهد از بین رفتن صف تسهیلات ازدواج در آذربایجان غربی باشیم.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا