اخبار
کد خبر : 4633 ۱۳۹۶/۰۳/۲۳   

استقرار فضای پیش سرما پس از ذبح حیوانات

 

مصوبه مهم کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ارومیه عملی و فضای پیش سرما پس از ذبح حیوانات مستقر شد.

به گزارش نای قلم، از مهمترین مصوبات جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ارومیه ایجاد هماهنگی لازم بین شبکه دامپزشکی و کشتارگاه ارومیه و شهرداری در خصوص استقرار فضای پیش سرما پس از ذبح حیوانات تا 24 ساعت جهت رعایت نکات بهداشتی در عدم انتقال احتمالی بیماری خونریزی دهنده کریمه کنگو بود که یکی از عوامل کلیدی در پیشگیری از بیماری CCHF است.

پیرو آخرین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ارومیه و تصویب ایجاد فضای پیش سرما پس از کشتار دام های قصابی های سطح شهر ارومیه، از مورخه 22 خرداد اولین محموله تحویل سردخانه شرکت پشتیبانی امور دام جهاد استان شد و مقرر شد لاشه دام های کشتار شده به مدت 24 ساعت در دمای 4 الی 5 درجه (دمای یخچال) نگهداری و سپس به بازار عرضه شود.

گفتنی است این امر در راستای پیشگیری و مراقبت از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو کریمه عملیاتی شده و گام موثری در رسیدن به این مهم برداشته شد.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا