اخبار
کد خبر : 4204 ۱۳۹۶/۰۱/۰۲   

اجرای طرح کنترل سلامت شیرینی‌جات و آجیل نوروزی در آذربایجان غربی

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی گفت: با هدف تامین سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی مصرفی شب عید شهروندان، طرح ویژه کنترل سلامت شیرینی‌جات و آجیل عرضه شده در استان از اواسط اسفند ماه سال 1395 در استان آغاز شده است  و اجرای آن ادامه دارد.

به گزارش نای قلم، امیر رحیمی‌راد در گفت و گویی اظهار کرد: به موازات کنترل ادواری نمونه‌های دریافتی از سایر مراجع ارسال کننده نمونه برای انجام آزمون‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ، میکروبی، بسته‌بندی، سم شناسی و...، طرح ویژه نوروزی نیز که عمدتا شامل نمونه‌های پرمصرف ایام نوروز شهروندان گرامی از قبیل شیرینی‌جات و آجیل بوده، توسط کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و داروی دانشگاه مورد بررسی و آنالیز قرار می‌گیرد.

وی در ادامه توصیه کرد در هنگام خرید شیرینی‌جات، تنقلات و آجیل در صورت مشاهده رنگ‌های غیر طبیعی از خرید این گونه مواد خوراکی به دلیل احتمال استفاده از رنگ‌های غیرخوراکی و مصنوعی اجتناب شود.

رحیمی‌راد همچنین در پایان توصیه کرد: در هنگام خرید محصولات بسته بندی شده علاوه بر بررسی مشخصات نه گانه روی برچسب محصولات بویژه تاریخ تولید و انقضاء و ترکیبات مندرج در آن، به نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای مندرج در آن نیز توجه لازم صورت پذیرد، ضمن اینکه پیشنهاد می شود از خرید و مصرف شیرینی‌جات خامه‌ای به دلیل داشتن چربی بالا و مستعد آلودگی میکروبی و فسادپذیری سریع، پرهیز شود.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا