یک فعال سیاسی گفت: یک جریان سیاسی در کشور وجود دارد که اندیشههای سیاسی غیرهمسو با خود را تحت فشار قرار میدهد.
به گزارش نای قلم، علیمحمد حاضری در گفتوگویی با اشاره به تلاش عدهای برای برهم زدن سخنرانی معاون پارلمانی رئیس جمهور در پیش از خطبههای نماز جمعه یزد یا حمله به دولت به بهانه منشور حقوق شهروندی، اظهار کرد: این اقدامات به این دلیل انجام میشود که یک جریان سیاسی اندیشههای غیر همسو با خود را برنمیتابد.
وی افزود: تحت فشار قرار گرفتن دولت به خاطر تفاوت دیدگاه و نظر دولت با تفکرات این جریان سیاسی است، همه این اتفاقات و فشارها به دولت ریشه در یک دستگاه نظری دارد که حامیان آن دستگاه نظری به سایر دیدگاهها اعتقادی نداشته و آن را تحت فشار قرار میدهند.
این عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها همچنین خاطرنشان کرد: در قضیه حمله به علی مطهری در شیراز دیدیم که فقط احکام سبکی برای عاملان حمله به این نماینده مجلس داده شد و هیچ برخوردی با آمران آن نشد، شاید بتوان اینگونه نتیجه گرفت که این رفتارها از نظر قوه قضائیه تخلف محسوب نشده است و بر اساس اعتقادات این جریان، حقوق شهروندی نه برای مردم و نه برای نمایندگان آنها هیچ موضوعیتی ندارد.
حاضری درباره حمله به منشور حقوق شهروندی نیز خاطرنشان کرد: شاید برای اینها جمهوریت نظام مبنا نیست و آنها مردم را مشروعیت بخش نظام نمیدانند، حقوق شهروندی هنگامی موضوعیت پیدا میکند که شهروندان نقشی در مشروعیت بخشی و قدرت داشته و در ساختار سیاسی به رسمیت شناخته شوند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب، افزود: در مخالفت با منشور حقوق شهروندی بر اصل چهار قانون اساسی آن هم با تفسیر خاصی تأکید شد. نتیجه این تفسیر این بود که سایر اصول قانون اساسی تعطیل شود.
وی در پایان گفت و گو با ایسنا تأکید کرد: اگر این تفسیر پذیرفته شود دیگر حقوق شهروندی هیچ مبنایی نخواهد داشت و قانون اساسی هم غیر از اصل چهارم آن دیگر مبنایی برای نظام نخواهد بود. این نوع رفتار ریشه در یک دستگاه نظری دارد که غیر از باورهای خود هیچ اعتقادی به سایر دیدگاهها ندارد.
انتهای پیام/ |