رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی گفت: از سوی بانکهای خصوصی در بخش صنعت 142 میلیارد و در بخش کشاورزی 42 میلیارد تومان پرداخت شده و در مجموع مبلغ پرداختیهای صورت گرفته از سوی بانکهای عامل تا امروز 280 میلیارد تومان بوده است.
به گزارش نای قلم، جعفرصادق اسکندری امروز در جلسه اقتصاد مقاومتی در رابطه با تسهیلات بانکی از سوی بانکهای عامل اظهار کرد: براساس مصوبه دولت باید تا پایان سال هفت هزار و 500 طرح و واحد تولیدی راکد و غیرفعال به مدار تولید برسد که در آذربایجانغربی این تعداد 424 طرح و واحد است.
وی افزود: با توجه به زیرساختها و ظرفیت نیروی انسانی که در شهرستان بوکان وجود دارد باید فضای بهتری در راستای تولید و توسعه صنعت ایجاد شود.
اسکندری بیان کرد: با توجه به جلسات صورت گرفته در استان، نخستین سند توسعه آذربایجانغربی در شهرستان بوکان تهیه شده است و انتظار میرود که در حوزههای اقتصادی به ویژه توسعه فعالیتهای صنعتی و خدماتی نقش داشته باشد.
وی با اشاره به وجود واحدهای صنعتی و تولیدی پیشرو بوکان در استان گفت: شهرستان بوکان در صنعت ماشینسازی، قطعهسازی، مصالح ساختمانی، فرشبافی، صنوف توانمندسازی و آجر فشاری در سطح استان پیشرو است.
اسکندری با اشاره به درخواستهای شهرستان بوکان در زمینههای صنعتی و تولیدی در سامانه بهینیاب بیان کرد: در این رابطه در بخش صنعت 11 و در بخش کشاورزی 47 و در مجموع 58 در خواست در این سامانه ثبت شده که از این تعداد 44 طرح به کارگروه اصلی رفته و 10 واحد به سیستم بانکی ارجاع شده است در حالی که مجموع سهم بوکان در این سامانه سه درصد بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تصریح کرد: براساس مصوبه دولت باید تا پایان سال هفت هزار و 500 طرح و واحد تولیدی راکد و غیر فعال به مدار تولید برسد که در آذربایجانغربی این تعداد 424 طرح و واحد است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجانغربی با انتقاد از تسهیلات صورت گرفته توسط بانکهای عامل در شهرستان بوکان تصریح کرد: امسال یک میلیارد و 100 میلیون تومان در این باره پرداخت شده که تنها حدود نیم درصد از سهم استانی در شهرستان بوکان پرداخت شده است.
اسکندری بیان کرد: بنابراین نیاز است که شهرستان بوکان خود را متناسب با جمعیت و امکانات توسعه گام برداشته و در راستای به ثمر رسیدن واحدهای تولیدی تلاش کند.
انتهای پیام/ |