اخبار
کد خبر : 3377 ۱۳۹۵/۰۸/۱۹   

استفاده از نان سبوس دار در بین مردم فرهنگ سازی شود

نان سفید دارای درجه کیفی بسیار پایینی از لحاظ ارزش غذایی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان غربی گفت: استفاده از نان سبوس دار باید در بین مردم فرهنگ سازی شود.

به گزارش نای قلم، نادر صفرزاده در جلسه کارگروه آرد و نان استان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: آرد و نان يك بحث حياتي است و هيچ جايگزيني ندارد و بايد با دقت و نظارت كامل امور آرد و نان استان رصد و در راستای رفع مشكلات، تعامل و اهتمام جدي صورت پذیرد.

وی افزود: متأسفانه در سال‌های اخیر اقبال عموم مردم قم به سمت خرید نان‌هایی با ظاهر سفید رفته است که برخلاف عقیده مردم، این نوع نان دارای درجه کیفی بسیار پایینی از لحاظ ارزش غذایی است، در مقابل نانوایان هم برای جلب مشتری بیشتر به استفاده از آرد سفید بدون سبوس روی آورده‌اند که در حال حاضر شاهد هستیم حتی نان‌های سنتی ما مانند سنگگ با آرد سفید تهیه و عرضه می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع ادامه داد: می توان با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درست در بین مردم در زمینه عرضه نان با کیفیت در سطح استان گام های اساسی را برداشت.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا