اخبار
کد خبر : 3092 ۱۳۹۵/۰۶/۳۰   

طولانی ترین قیقاناخ (خاگینه) برکام بازدید کنندگان چهارمین جشنواره انگور ارومیه مزه کرد
طولانی ترین قیقاناخ (خاگینه) به طول 34 متر در هفتمین روز برگزاری چهارمین جشنواره انگور در دهکده ساحلی چی چست ارومیه در میان استقبال بازدیدکنندگان برگزار شد. به گزارش نای قلم، ناصر رکاب، با بیان اینکه آذربايجاني‌ها در طبخ انواع غذاها و خورااك‌هاي خوشمزه مهارت ويژه‌اي دارند و غذاهاي سنتي اين خطه شهره خاص و عام است، اظهار داشت: برخي از غذاهاي سنتي علاوه بر طبخ در طول سال در روزهاي به خصوصي نيز معمولا پخته مي‌شوند و مردم آذربايجان طبق سنت‌هاي قديمي خود در ايام خاص سال غذاهاي سنتي مخصوص آن ايام را آماده مي‌كنند. وی ادامه داد: میوه انگور درسفر های این دیار رنگ و مفهوم دیگری می یابد، چرا که از زمان رشد تا پایان برداشت آن از مشتقات این محصول در طبخ انواع غذاها استفاده می شود و یکی از این غذا ها قیقاناخ است . مدیر اجرایی چهارمین جشنواره انگور با اشاره به اینکه قیقاناخ تهیه شده از شیره انگور بخاطر قرار گیری در زمره غذاهای شیرین در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد، اظهار داشت: وجود شیرینی و آرد در این غذا بر تبرک و خوش یمنی آن در اعتقادات مردم این دیار افزوده و موجب قرارگیری آن در جایگاه ممتازی از سنتها و رسوم آنان گشته است که در این راستا طولانی ترین خاکینه به طول 34 متر در چهارمین جشنواره انگور پخت شد . طولانی ترین خاگینه به طول 34 متر در چهارمین جشنواره انگورارومیه با هدف احیای این غذای سنتی و آشنایی نسل جوان و گردشگران با این نوع غذای شیرین با حضور و استقبال پرشور بازدیدکنندگان پخته شد. مراسم طولانی ترین قیقاناخ (خاگینه) پخته شده در هفتمین روز برگزاری چهارمین جشنواره انگور با توزیع در بین مردم به پایان رسید. انتهای پیام/

نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا