اخبار
کد خبر : 3077 ۱۳۹۵/۰۶/۲۵   

دستورات استانداران در استان ها لازم الاجراست

نماینده معین استان آذربایجان غربی از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: دستورات استانداران به عنوان فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در استان ها لازم الاجراست.

به گزارش نای قلم، جمشید انصاری امروز در جلسه مشترک ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی و کارگروه رفع موانع تولید استان آذربایجان غربی که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: اصل اقتصاد مقاومتی بهترین مبنا، پایه و راهبرد برای اصلاح و توانمندی اقتصاد ملی است و می تواند اقتصاد ملی را در برابر تکانه ها، فشارها و لرزه های موجود تقویت نماید.

وی افزود: از این پس در سفرهای ماهانه خود به آذربایجان غربی پیگیری مسائل و مشکلات استان و پیشبرد سیاست های اقتصاد مقاومتی در دستور کار خواهد بود و مواردی که نیاز به پیگیری و تصمیم گیری مقامات ملی را دارد به نیابت از استان پیگیری خواهیم کرد.

انصاری با بیان اینکه باید اقتصاد منطقه ای را در همه جنبه ها به اقتصاد ملی گره زد، افزود: آذربایجان غربی اقتصاد نسبتا مستقلی نسبت به خیلی از استان های دیگر دارد و با استان هایی که اقتصادشان بر پایه صادرات نفت بوده و در معرض تحریم ها واقع شده است چندان مرتبط نیست لذا باید با اتخاذ سیاست هایی سعی شود تا بر روی پای خود بایستیم و از تمام ظرفیت های موجود در جهت رشد و شکوفایی و رونق اقتصادی استفاده کنیم.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدام کشور در ادامه عمل به اقتصاد مقاومتی را یکی از راه‌های رسیدن استان و کشورمان به خودکفایی در زمینه‌های گوناگون دانست و ادامه داد: در این زمینه مقام معظم رهبری منویات و رهنمودهای ارزشمند و مفیدی داشته‌اند، که باید بسترهای لازم را برای جامه عمل پوشاندن به آنها فراهم کرد.

 انصاری در ادامه تاکید کرد: استاندار به عنوان فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در خصوص مدیریت اقتصاد مقاومتی و اتخاذ برخی محدودیت ها در استان در جایگاه عالی تصمیم گیری قرار دارد و تمام دستورات ایشان در این خصوص لازم الاجرا است .

در رابطه با تولید و فروش محصولات کشاورزی با چالش جدی مواجه هستیم

استاندار آذربایجان غربی هم در این جلسه بر لزوم استفاده از مشارکت های مردمی و ظرفیت های مردمی در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تاکید کرد. قربانعلی سعادت همچنین بر لزوم استفاده از مشارکت و ظرفیت های مردمی در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تاکید کرد .

استاندار آذربایجان غربی گفت: در مسئله اقتصاد مقاومتی، نباید از اصل مشارکت مردم غفلت شود چرا که در حقیقت اتکا به توان و ظرفیت آحاد مختلف جامعه، می تواند مسیر صحیح تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را مشخص و هموار سازد. وی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به اقتصاد مقاومتی افزود: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه مردمی کردن اقتصاد مقاومتی باید با سیاست‌گذاری‌های درست موانع سرمایه‌گذاری را برداشت و از ورود مردم و سرمایه‌گذار بخش خصوصی داخلی و خارجی حمایت کرد.

سعادت در ادامه به چالش های موجود در کشاورزی سنتی، ایجاد درآمد و ارزش پایین حق آبه و اهداف اقتصاد مقاومتی اشاره و اظهار کرد: در آذربایجان غربی در حال حاضر با چالش جدی در رابطه با تولید و فروش محصولات کشاورزی مواجه هستیم که ضروریست با الهام از سیاست های اقتصاد مقاومتی و با تکیه بر توانمندی های خود با این کشمکش ها و چالش ها مواجه شویم .

مقام عالی استان توسعه صادرات غیر نفتی را یکی از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی عنوان نمود و گفت: ساماندهی جاده های مرزی استان از جمله خوی – رازی و پیرانشهر به تمرچین همچنین معبر بازرگان از جمله هدف گذاری هایی است که در سال جاری با اعتباری که در نظر گرفته شده انجام می شود.

سعادت با اشاره به خشک شدن دریاچه ارومیه و وضعیت نامناسب آن همچنین کمبود منابع آب در مناطق مختلف کشور از جمله آذربایجان غربی، از دست دادن منابع آب موجود به واسطه صادرات میوه‌های مختلف از جمله چغندرقند و ... را مغایر با روح و مفاد اقتصاد مقاومتی دانست و تاکید کرد: باید با تغییر الگوی کشت و بهره گیری سیستم های نوین آبیاری تحت فشار، کشاورزی استان به سمت تولید محصولاتی سوق داد که از هدر رفت آب جلوگیری می کنند.

استاندار آذربایجان غربی توسعه و ترویج کشت گلخانه ای، هیدروپونیک و کشاورزی نوین را از دیگر برنامه ها و هدف گذاری های استان در راستای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: با اجرای این طرح و ترویج کشت گلخانه ای می توان گام های اساسی برای ایجاد اشتغال برای حدود 40 هزار فارغ التحصیل رشته کشاورزی در استان برداشت .

 سعادت همچنین در ادامه سخنان خود به دستاوردها و مصوبات نشست منطقه‌ای استانداران و سفرا در تبریز و جذب سرمایه گذار اشاره کرد و گفت: تمام دستگاه های اجرایی مکلف هستند در راستای جذب سرمایه گذار خارجی و سرمایه گذاران استان های دیگر، تمام موانع و عوامل بازدارنده را رفع و زمینه جذب سرمایه گذار در استان را تسهیل کنند .

مقام عالی استان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید برای توسعه مشارکت پذیری راه حلی اندیشیده شود، گفت: در زمینه جذب سرمایه گذار، سرمایه گذاران خارجی به دنبال جذب سرمایه گذاران خوب و مطمئن در داخل استان برای شراکت هستند ولی به لحاظ نبود مشارکت پذیری در استان مشکلاتی پیش می آید که نیاز است فرهنگ مشارکت پذیری در استان ارتقا یابد.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا