اخبار
کد خبر : 2867 ۱۳۹۵/۰۵/۱۵   

نرخ بیکاری در آذربایجان غربی به 11 درصد رسید

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی گفت: نرخ بیکاری در آذربایجان غربی متاسفانه به طور متوسط 11 درصد است که حدود 23 درصد مردم در بخش صنعت، 49 درصد در بخش خدمات و بقیه در سایر بخش‌ها مشغول فعالیت هستند.

به گزارش نای قلم، ناصر حضرتی‌ در ششمین جلسه شورای اداری لزوم سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیربنایی آذربایجان غربی تاکید و اظهار کرد: باید در پروژه‌های زیربنایی استان ما سرمایه‌گذاری گسترده‌ای صورت گیرد.

وی طبق آخرین سرشماری‌ها جمعیت آذربایجان غربی را در مجموع 3 میلیون و 240 هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: حضرتی‌ با اشاره به اینکه آذربایجان غربی به لحاظ فرهنگی و اجتماعی از بافت پیچیده‌ای برخوردار است، یادآوری کرد: بر کسی پوشیده نیست که در استان ما تنوع گویش‌ها و قومیت‌ها وجود دارد، همچنین پیروان ادیان توحیدی و مذاهب مختلف در این استان کنار یکدیگر سالیان سال است که زندگی می‌کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی به قدمت و پیشینه تاریخی این استان اشاره کرد و بیان داشت: استان ما به معنای واقعی کلمه از قدمت دیرپایی برخوردار است، که نمی‌توان از کنار آن به سادگی گذشت، به طوری که از 16 اثر تاریخی ثبت شده جهانی کشورمان دو اثر به عبارت دیگر قره‌‌کلیسای چالدران و تخت سلیمان تکاب در استان ما قرار گرفته است.

وی به وجود داشتن ظرفیت‌‍‌های بالقوه اقتصادی و صنعتی در این استان و شهرستان‌های آن اشاره کرد و افزود: صنایع سیمان، فولاد، ماشین‌سازی و پتروشیمی همین طور معادن غنی سنگ، طلا و ... نشان‌دهنده وجود ظرفیت بالا و عظیم در استان ما است، که می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق و اقدام به هنگام برای استفاده از این ظرفیت‌ها قدم برداشت.

حضرتی‌ با اشاره به اینکه در شاخص درآمد سرانه استان ما کمتر از میانگین کشوری را کسب می‌کند، خاطرنشان کرد: بنابراین با بهره‌برداری از ظرفیت‌های بالقوه موجود و تلاش برای فعلیت رساندن آنها می‌توان برای ارتقای استان در شاخص درآمد سرانه قدم‌های بلندی برداشت به ویژه اینکه موضوع فوق به معیشت مردم هم کمک می‌کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی بر لزوم تلاش برای عدم توقف اقدامات آغاز شده در دولت یازدهم، تلاش برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان به طور کلی بهبود وضعیت استان در شاخص‌های مختلف تاکید کرد و بیان داشت: در این صورت تا اندازه زیادی مشکلات موجود در زمینه‌های مختلف حل خواهد شد.

حضرتی‌ لایروبی رودخانه‌ها، مدیریت مصرف آب در زمینه‌های کشاورزی، انجام فعالیت‌های فرهنگی و ترویجی برای احیای دریاچه ارومیه را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: به واسطه اقدامات صورت گرفته همچنین با همراهی مردم و افزایش نزولات جوی وضعیت دریاچه ارومیه تغییر کرده است.

وی با اظهار اینکه به دنبال بهره‌برداری از سدهای مخزنی استان، احداث سدهای آبرسانی به حوزه آبریز دریاچه ارومیه همچنین انجام دادن یک سری اقدامات دیگر به طور قطع وضعیت دریاچه ارومیه نسبت به گذشته بهتر خواهد شد، ادامه داد: لازمه دست‌یابی به نتیجه در این زمینه همکاری مردم است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان با اظهار اینکه 5 هزار کلاس تخریبی در مدارس استان وجود دارد، بیان داشت: این موضوع نشان‌دهنده وضعیت نابه‌سامان استان ما در شاخص‌های مربوط به آموزش است، که باید برای بهبود شرایط کنونی به صورت جدی گام برداشت.

حضرتی‌ با اظهار اینکه از سرمایه‌گذاری ناکافی در پروژه‌های زیربنایی و مسائلی از این دست در استان ما رنج برده می‌شود، گفت: این استان به لحاظ سیاسی، جغرافیایی و اجتماعی از اهمیت فوق‌العاده برخوردار است، که می‌توان با صرف هزینه و سرمایه‌گذاری برای بهره‌برداری از ظرفیت‌‌های مختلف آن گام برداشت.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا