یک فعال سیاسی گفت: طبیعت کار سیاسی و اخلاق حرفه ای ایجاب میکند افراد به توافقات خود در حین پیوستن به یک جریان سیاسی، پایبند بمانند.
به گزارش نای قلم، اسماعیل جلیلی در گفتوگویی، با اشاره به شکل گیری فراکسیون مستقل در مجلس دهم، اظهار کرد: در مورد افرادی که با حمایت لیست امید به مجلس دهم راه یافته اند، چنانچه توافقی بوده باشد که عضویت در فراکسیون امید در آینده را متعهد شده باشند و در حال حاضر این تعهد را رعایت نکرده باشند، از نظر حرفه ای پسندیده نیست و تاثیر مثبتی در افکار عمومی ندارد، اما اگر تعهدی برای حضور در لیست امید صورت نگرفته باشد و صرفا توافقی در طول دوران انتخابات بوده باشد، موضوع متفاوت خواهد بود.
وی افزود: به طور کلی پسندیده است که در حوزه سیاسی وقتی افراد خط مشی را انتخاب میکنند، بر آن ثبات و پابرجایی داشته باشند تا در ارزیابی ها و شرایط مختلف که نیاز به لابی و ائتلاف وجود دارد از پابرجایی بر خط مشی ها به شکل مفید بهره بگیریم.
این فعال سیاسی توضیح داد: مجموعه افرادی که در یک فراکسیون در مجلس قرار می گیرند، باید تامین کننده دیدگاهها و نظرات سیاسی جمع باشند تا بتوانند در طول یک دوره در کنار هم کار کنند، در غیر این صورت افراد به فراکسیون هایی می پیوندند که ضمن دنبال کردن علایق سیاسی خود تاثیرگذار و نقش آفرین باشند.
جلیلی با اشاره به اینکه در مجلس دهم انتظار می رفت دو فراکسیون اصولگرایان و امید تشکیل شود و افراد بین این دو گروه تقسیم شوند، افزود: با توجه به دلایل مختلف در طول چند ماه گذشته این حس که همه اصولگرایان در یک گروه قرار بگیرند حاصل نشد.
این فعال سیاسی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه فراکسیون ولایت در مجلس نهم ترکیبی از مجموعه مستقلین، معتدلین و اصلاحطلبان بود، گفت: در مجلس دهم و شرایط فعلی جهت ایجاد فضایی برای افرادی که در دو فراکسیون دیگر گنجانده نمیشوند، رویکرد سومی یعنی تشکیل فراکسیون جدید در قالب فراکسیون اعتدال یا رهروان ولایت مدنظر قرار گرفته است.
انتهای پیام/ |