Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in C:\inetpub\vhosts\nayeghalam.ir\Arshive.nayeghalam.ir\conf\confing.php on line 9
 

اخبار
کد خبر : 1980 ۱۳۹۵/۰۱/۱۶   

سند همکاری در احیای دریاچه ارومیه به امضا می‌رسد

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران از امضای سند پروژه همکاری در احیای دریاچه ارومیه با الگوسازی مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی در روز سه شنبه 17 فروردین ماه خبر داد.

به گزارش نای قلم، محسن سلیمانی روزبهانی مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران گفت: مراسم  امضای سند پروژه همکاری در احیای دریاچه ارومیه با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست، نمایندگان دولت ژاپن، نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد، ستاد احیای دریاچه ارومیه و رؤسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌های آذربایجان شرقی و غربی در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار خواهد شد.

سلیمانی روزبهانی با تأکید بر اهمیت موضوع توجه به احیای تالاب‌ها افزود: موضوع کلیدی در احیای تالاب‌ها به ویژه دریاچه ارومیه توسعه الگوهای ناپایدار فعالیت‌های مختلف از جمله کشاورزی در حوزه آبریز تالاب‌ها است. توسعه ناپایدار مشکلات زیادی را در تالاب‌ها و به ویژه حوزه‌های پایین دست ایجاد کرده است.

به گفته وی، پروژه «همکاری در احیای دریاچه ارومیه با الگوسازی مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی» از سال 2014 با همکاری مشترک سازمان ملل متحد، دولت ژاپن و سازمان حفاظت محیط زیست در حوضه آبریز دریاچه ارومیه اجرا شده است.

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران تصریح کرد: محورهای کلیدی این پروژه افزایش روحیه مشارکت و نقش پذیری جوامع محلی در فرآیند احیای دریاچه ارومیه و کاهش فشار بر منابع آب واقع در حوضه آبریز می باشند که با بکارگیری برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی اجرا می شوند.

سلیمانی خاطرنشان کرد: در بخشی از این مراسم، گزارش نتایج و دستاوردهای اجرای فازهای اول و دوم پروژه در سال 2015 و اهداف پروژه در سال 2016 ارائه خواهد شد.

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران تأکید کرد: این پروژه بر اساس تعاملات متقابل انجام شده بین دولت ایران و ژاپن جهت همکاری در زمینه های محیط زیستی و همچنین به دلیل شرایط بحرانی دریاچه ارومیه، از سال 2014 با هدف دسترسی به سه هدف ذیل آغاز شد.

به گفت سلیمانی اهداف این پروژه، بالا بردن سطح اطلاعات و درک جوامع محلی از نقش مهمی که در استفاده از روش های کشاورزی پایدار و احیای دریاچه ارومیه دارند ،گسترش کشاورزی پایدار در 75 روستای حوضه آبریز دریاچه ارومیه با هدف کاهش حداقل 35 درصد آب و بسیج اجتماعی به منظور انجام اقدامات احیایی دریاچه ارومیه و حفاظت از تنوع زیستی است .

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران در پایان افزود: این پروژه با اختصاص بودجه 2 میلیون دلار توسط دولت ژاپن در سال‌های 2014 و 2015 اجرا شده است.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا