عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران، آلوده بودن سیبهای قرمز را تکذیب کرد.
به گزارش نای قلم به نقل از ایلنا، مجتبی شادلو اظهار کرد: ماده سفید رنگی که بعد از تراشیدن سیب قرمز خارج میشود سم نیست و طبیعت این میوه چنین است و سیب برای ماندگاری خود این لایه را تولید میکند و در آلو سیاه نیز این ماده سفید ایجاد میشود پخش چنین فیلمهای باهدف ضربه زدن به تولید داخلی منتشر میشود.
این فعال اقتصادی با اشاره به 2 دهه صادرات محصولات جالیزی و صیفیجات به روسیه، گفت: بعد از مرجوع شدن محمولهها معاونت بازرگانی وزارت خارجه باید با جدیت در این زمینه ورود و مسائل را حل و فصل میکرد اما متاسفانه این وزارتخانه چندان به وظایف خود عمل نمیکند.
وی با اشاره به بالا بودن ضایعات محصولات باغی، خاطرنشان کرد: محصولات باغی زود فساد میشوند از اینرو باغدار برای اینکه محصول روی دستاش نماند آن را زیر قیمت تولید عرضه میکند. تولید محصولات باغی بیش از نیاز داخلی است و ما چارهای نداریم جز اینکه محدودیتهای بازارهای صادراتی خود را هموار کنیم.
کد خبرنگار: 983127
انتهای پیام/
|