اخبار
کد خبر : 14641 ۱۴۰۰/۱۰/۱۲   ۲۱:۳۴:۲۱

رعایت ۴۷ درصدی پروتکل‌های بهداشتی؛
نانوایی‌ها، رستوران‌ها و مدارس در صدر نقض پروتکل‌های ضدکرونا

 

در میان اماکن عمومی، کارگاه‌ها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانوایی‌ها و رستوران‌ها رتبه‌های اول تا سوم و مدارس در چهارمین رتبه نقض پروتکل‌های بهداشتی و دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی در هفته منتهی به هشتم دی ماه ۱۴۰۰ قرار گرفته‌اند.

به گزارش نای قلم، بر اساس اعلام معاونت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هفته منتهی به هشتم دی ماه ۱۴۰۰ (از یکم تا هشتم دی ماه)، بالغ بر ۴۷.۴۲ درصد است.

در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی ۲۴ آذر تا هشتم دی ماه ۱۴۰۰، ۵۲.۵۸ درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت مربوط به سالن‌های سینما و تئاتر با ۹۳.۳۳ درصد رعایت است و کمترین میزان رعایت هم مربوط به نانوایی‌ها با ۴۶.۰۸ درصد است.

میانگین استفاده از ماسک در اماکن عمومی استان‌های کشور نیز در این مدت، ۴۹.۶۶ درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به فرودگاه‌ها با ۹۵.۳۳ درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به مراکز ورزشی با ۳۹.۷۳ درصد است.

میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۴ آذر تا هشتم دی ماه ۱۴۰۰، ۴۷.۴۲ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به استادیوم‌ها با۸۷.۵۰  درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به پاساژها با ۳۸.۱۸ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۴ آذر تا هشتم دی ماه، ۴۹.۷۰ درصد بوده است. در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به فرودگاه‌ها با ۹۰.۷۰ درصد و کمترین میزان رعایت نیز مربوط به مراکز ورزشی با ۴۲.۸ درصد رعایت بوده است.

در عین حال میانگین درصد رعایت پروتکل واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور در فاز اول مدیریت هوشمند کرونا، از یکم تا هشتم دی ماه ۱۴۰۰، ۸۷.۱۴ درصد بوده است. بیشترین میزان رعایت پروتکل واکسیناسیون در اماکن عمومی در پایانه‌های مسافربری درون‌شهری ۸۹.۵۹ درصد و کمترین میزان با ۷۵.۳۹ درصد در پایانه‌های مسافربری برون‌شهری بوده است.

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ یکم تا هشتم دی ماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۰۲۹۶۷ مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین طی این مدت تعداد ۲۹۴۶۸ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۹۶۸ مورد از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

باید توجه کرد که به ترتیب کارگاه‌ها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانوایی‌ها و رستوران‌ها رتبه‌های اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی از تاریخ یکم تا هشتم دی ماه را به خود اختصاص داده‌اند.

بعد از آن مدارس در رتبه چهارم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی در این مدت بوده‌اند و بعد از آن، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، ادارات و سازمان‌ها، بانک‌ها، مراکز ورزشی، پیشخوان و پلیس+۱۰ و تالارهای پذیرایی قرار دارند.

کد خبرنگار: 983126

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا