اخبار
کد خبر : 14413 ۱۴۰۰/۰۹/۱۶   ۲۲:۲۳:۵۴

در جلسه مجمع نمایندگان استان مطرح شد؛
ایجاد هاب‌های اقتصادی در مرکز، شمال و جنوب آذربایجان غربی

 

جلسه مجمع نمایندگان استان با پیگیری‌های استاندار آذربایجان غربی و با حضور تمام نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، وزیر و معاونان وزیر راه و شهرسازی برگزار شد.

به گزارش نای قلم، در این جلسه مسائل و مشکلات حوزه ساخت و توسعه و بهسازی راه‌های استان مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار آذربایجان غربی در این جلسه با قدردانی از حضور وزیر راه و شهرسازی در جلسه مجمع نمایندگان استان با تشریح پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان در حوزه حمل و نقل جاده و ریلی خواستار اقتصادی کردن زیرساخت‌های عمرانى استان شد و گفت: برای بهره‌برداری اقتصادی از خطوط ریلی استان، اتصال خط راه‌آهن به پایانه‌های مرزی ضروری و حائز اهمیت است.

محمدصادق معتمدیان همچنین از ایجاد هاب‌های اقتصادی در مرکز، شمال و جنوب استان خبر داد و گفت: با توجه به همسایگی آذربایجان غربی با سه کشور و وجود زیرساخت های گمرکی، این استان ظرفیت تبدیل شدن به بندر خشک به ویژه در جنوب استان را دارد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت حمل و نقل ریلی در استان، بر اقتصادی کردن این زیرساخت تاکید کرد و افزود: اتصال خط راه آهن ارومیه به سرو و اتصال راه آهن نقده به تمرچین می‌تواند در توسعه صادرات و کاهش هزینه حمل و نقل کالا از مناطق مختلف کشور به مرز بسیار موثر باشد.

معتمدیان با اشاره به ظرفیت های باری و مسافری راه آهن استان، خواستار تکمیل ایستگاه های ارومیه، نقده، مهاباد و میاندوآب و همچنین ایجاد اداره کل راه آهن آذربایجان غربی و استقلال این اداره کل از آذربایجان شرقی شد .

وی همچنین با اشاره به ظرفیت فرودگاهی استان و فعال بودن سه فرودگاه ارومیه، ماکو و خوی اظهار داشت: با وجود این ظرفیت ویژه در استان و نزدیکی حدود 10 فرودگاه بین‌المللی در کشورهای همسایه با استان آذربایجان غربی، استفاده از ظرفیت ناوگان هوایی استان برای در حوزه مسافری داخلی و خارجی و حمل بار مغفول مانده است .

استاندار آذربایجان غربی در ادامه به ظرفیت های استان در حوزه های مختلف برای ایجاد هاب‌های اقتصادی در مرکز، شمال و جنوب استان نیز اشاره و اضافه کرد: مقدمات اجرایی طرح مطالعاتی ایجاد هاب‌های اقتصادی در استان فراهم شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات در تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرا و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام استان در حوزه راه و شهرسازی بر استفاده از ظرفیت تهاتر صندوق توسعه ملی و ظرفیت فعالان بخش خصوصی در تامین اعتبار این پروژه ها تاکید کرد.

در این جلسه همچنین در خصوص روند اجرایی طرح های نیمه تمام، نوسازی ماشین آلات راهداری استان، تامین منابع مالی طرح های نیمه تمام، مدل های پرداخت مالی مطالبات پیمانکاران مورد بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است در این جلسه که برای نخستین بار در این سطح مدیریتی برگزار شد، علاوه بر حضور تمام نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و وزیر راه و شهرسازی، معاون امور استان‌ها و مجلس وزیر، معاون وزیر و مدیر عامل راه آهن کشور، مدیران شرکت زیرساخت وزارت راه و شهرسازی، معاون راهداری و مدیران سازمان ملی زمین نیز حضور داشتند.

کد خبرنگار: 983125

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا