Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in C:\inetpub\vhosts\nayeghalam.ir\Arshive.nayeghalam.ir\conf\confing.php on line 9
 

اخبار
کد خبر : 14205 ۱۴۰۰/۰۸/۲۲   ۲۲:۲۱:۴۱

در صحن علنی شورای شهر عنوان شد؛
رهاسازی غیرقانونی ماهی در سدهای شهرچای و مهاباد

 

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به  سخنانی پیرامون آلودگی آب سد شهرچای بر اثر ازدیاد ماهیان گفت: باید از اداره کل شیلات آذربایجان غربی دلیل این کار را جویا و اخطار جدی صادر کرد.

به گزارش نای قلم، نقی کریمی امروز در صحن علنی شورای شهر ارومیه، اظهار کرد: برخی ماهی‌ها با تغذیه از باکتری‌های پشت سدها باعث کاهش آلودگی می‌شوند.

وی افزود: متاسفانه طی سال‌های گذشته جهادکشاورزی مخفیانه اقدام به رهاسازی غیرقانونی ماهیانی در سدهای شهرچای و مهاباد کرده که باعث آلودگی آب سدها شده است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه ادامه داد: با دلایل محکم اعلام می‌کنم محور توسعه در آذربایجان غربی گردشگری است و مدیریت شهری در این راستا در کنار میراث فرهنگی است.

کریمی ادامه داد: در دره نازلو در 40 هزارسال پیش انسان‌های عصر شکار وجود داشتند و این منطقه یکی از قدیمی‌ترین مناطق است.

وی تصریح کرد: در سفر ریاست جمهوری باید موضوع دره نازلو و جذب اعتبارات و سرمایه برای توسعه گردشگری را مطالبه کنیم.

کریمی عنوان کرد: محال باراندوزچای نیز ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای توسعه گردشگری دارد و شخصاً آمادگی کمک در این راستا برای تعیین روستاهای هدف گردشگری هستم.

وی افزود: همایش ارومیه‌شناسی برگزار شود و توانمندی‌های این شهر تاریخی به همگان شناسانده شود.

کریمی عنوان کرد: ارومیه جز شهرهای بسیار پیشرفته در تاسیسات آبرسانی تاریخی است و در بسیاری از قسمت‌ها متاسفانه از بین رفته است اما بخشی مانده که این شبکه آب باید حفظ و احیا شوند.

وی خواستار احیای آسیاب‌های آرد شهر ارومیه شد و ادامه داد: شورای شهر باید در این راستا ورود و برای نمونه یک آسیاب آرد را احیا کند.

کریمی گفت: ماکت‌های ابنیه تاریخی ارومیه همچون سه گنبد، مسجد جامع و ... تهیه و به میهمانان شهرمان اهدا شود.

وی ادامه داد: باید از موضوع بافت تاریخی ارومیه ابهام زدایی شود، میراث فرهنگی محدوده‌ای مشخص و ابلاغ کرده است اما مبنای تصمیم گیری کمیسیون ماده پنج است و پرسنل شهرداری نمی‌توانند در این راستا به مردم پاسخگو باشند.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: مردم علاف ابلاغ بافت تاریخی ارومیه هستند و از طرفی پرسنل شهرداری نیز اگر با مردم تعامل کنند دچار مشکل شده و در محاکم قضایی باید پاسخگو باشند.

کریمی با انتقاد از برخی مسائل در حوزه تملک املاک شهروندان تصریح کرد: این غیرشرعی و ظلم است که برخی املاک به نام فضای سبز و یا خدماتی با قیمت پایین تر تملک شوند و سپس آن اراضی تجاری‌سازی شده و به مسائل دیگر اختصاص یابند.

دیگر عضو شورای اسلامی شهر ارومیه هم گفت: بافت تاریخی ابلاغی از سوی میراث به عنوان یک معضل جدی مطرح است.

صادق توکلی‌مهر افزود: افرادی می‌آیند که پروانه هایشان قبلا صادر شده اما هم اکنون ضوابط دیگری ابلاغ شده که از نظر زیبایی شناختی نیز اجرای این ضوابط شهر را دچار مشکل می کند.

وی اظهار کرد: حفظ بافت تاریخی با هزینه شهروندان غیرممکن است و باید میراث فرهنگی خود به فکر حفظ بافت تاریخی باشد.

توکلی‌مهر ادامه داد: حفظ 300 هکتار از بافت مرکزی شهر در قالب بافت تاریخی غیرمنطقی است و پیشنهاد می شود از لحاظ تنوع فرهنگی که موجود است کوچه ها یا گذرهایی تخصصی برای توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال در نظر بگیریم.

وی تأکید کرد: شهروندان را نمی توان وادار به حفظ شرایط موجود کرد و در شرایط فعلی اقتصادی باید بازنگری کلی مدنظر قرار گیرد.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ارومیه هم گفت: ورودی‌های شهر ارومیه باید معرف تاریخ و مراکز گردشگری شهر باشد و در این راستا شهرداری و میراث فرهنگی باید همکاری و تعامل داشته باشند.

گلشن نوروزی اظهار کرد: پناهگاه‌های موجود در سطح شهر که در زمان دفاع مقدس استفاده می‌شدند، نماد مقاومت هستند و باید بخشی از آنها حفظ و استفاده شوند.

رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه خواستار در اختیار گذاشتن این پناهگاه‌ها برای استفاده جوانان کارآفرین و کسانی که مکانی برای فعالیت‌های هنری و فرهنگی خود ندارند بشوند.

کد خبرنگار: 983126

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا