*فعالیت تشكلهاي دانشجويي بايد همراه با واقعبينی باشد
دانشگاه به عنوان یکی از کانونهای علم، دانش و فرهنگ، محل تربيت نسل جوان هر كشوري است، جواناني كه در آينده نه چندان دور چرخهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی را در دست خواهند گرفت لذا بخشي از موتور محرکهای اصلی جوامع به شمار ميآيند تا بدان حد که میتوان ادعا کرد دانشگاهها به عنوان ستونهای برپادارنده هر جامعه هستند اما آنچه در ارتباط با دانشگاه، دانشگاهیان و تشکلهای دانشجویی بیش از هر چیز حائز اهمیت است، فعالیت آنها در چارچوب اصول اعتقادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آن جامعه است. به گونه ای که حاصل کار فعاليتها باید به تقویت اصول مذکور منجر شود، زیرا در این صورت است که میتوان امیدوار بود که جامعه دانشگاهی از عهدهی مسئولیتهای خطیر خود برآید. در این میان، یکی از ارکان و محورهای عمده در دانشگاه که میتواند در زمینه های مذکور موثر و مفید باشد، تشکلها و جنبشهای دانشجویی هستند كه همواره در طول تاريخ حرکتی به طرف پیشرفت و دگرگونی جامعه از وضع نامطلوب به وضع مطلوب بودهاند از اين رو طبیعتا انتظار از جنبش دانشجویی این است که متناسب با شرایط زمان و مکان به ایفای مسئولیتهای خویش بپردازند و اين میطلبد كه پایه های فکری خود را تقویت و پیوسته توانمندیها و ظرفیتهای خود را بروز رسانی کرده و از سطحی نگری درباره مسائل روی برتابد تا یک چارچوب مستحکمی درباره فعالیتهای اجتماعی خود داشته باشد و همان طور كه سرپرست دانشگاه صنعتی ارومیه عنوان كرد تشكلهاي دانشجويي بدون توجه به حاشيه سازیها قانونگرا باشند.
به گزارش ناي قلم، جعفر عبداللهی شريف ظهر امروز در نشستي كه با دبيران و فعالين تشکلهای دانشجويی و انجمنهای علمی و کانونها و شورای صنفی دانشگاه صنعتی ارومیه داشت، اظهار كرد: تشکلها و انجمنهای دانشجويی متعلق به همه دانشجويان است و يکی از انتظارات مهم از آنها قانونگرايی و پيگيری مطالبات بدنه دانشجوییهاست.
وي در اين جلسه که با محوريت ايجاد تعامل و همگرايی هر چه بيشتر ميان دانشگاه و تشکلها و همچنين ارزيابی نقاط قوت و ضعف اين تعامل برگزار شد، اظهار كرد: تشکلها و انجمنهای دانشجويی به مثابه کانونهای فعاليت و حضور دانشجويان در دانشگاهها است.
عبداللهی شريف در بخش ديگري از سخنان خود يکی از شاخصههای اين مجامع دانشجويی را ضابطهمندی و قانونگرايی عنوان کرد.
سرپرست دانشگاه صنعتی ارومیه تصریح کرد: دانشگاه نماد سرزندگی، اميد، شور و نشاط است و رسالت اصلی تشکلهای دانشجويی تقويت اين روحيه و هدايت جريان دانشجويی در مسير فعاليتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی است.
عبداللهی شريف آرمانگرايی را ويژگی اصلی تشکلها و مجامع دانشجويی دانست و گفت: فعالیت بايد همراه با واقعبينی باشد و این تشکلهای دانشجویی زمانی پويا هستند که از امکانات موجود حداکثر استفاده را ببرند.
انتهاي پيام/ |