اخبار
کد خبر : 12690 ۱۴۰۰/۰۲/۰۱   ۱۸:۰۲:۴۶

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان:
21 تن کنسانتره هلو در ارومیه توقیف شد

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از توقیف 21 تن کنسانتره هلو توسط کارشناسان حوزه غذا در ارومیه خبر داد .

به گزارش نای قلم، جلال غفارزاده در گفتگوی اختصاصی اظهار کرد: به دنبال ارائه شکایت مردمی از محصول تولیدی یکی از کارخانجات تولید کننده آب‌میوه کارشناسان این اداره با حضور در محل، بررسی مواد اولیه موجود، نمونه‌برداری و ارسال نمونه به آزمایشگاه برای انجام آزمایشات تکمیلی و تایید تقلب در تولید کنسانتره اقدام به توقیف      21 تن کنسانتره کرده و متخلفان به مراجع قضایی جهت تشکیل پرونده و اعمال قانون معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: طبق قانون با همه افراد سودجو و فرصت طلبی که به صورت غیرقانونی سلامتی مردم را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند برخورد جدی می‌شود.

غفارزاده در ادامه از حضور به موقع و درایت کارشناسان حوزه غذا در جلوگیری از ورود این مقدار کنسانتره به چرخه مصرف تقدیر و تشکر کرد.

کد خبرنگار: 983125

انتهای پیام/ 


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا