اخبار
کد خبر : 12327 ۱۳۹۹/۱۲/۲۴   ۲۲:۴۳:۳۲

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان:
مردم از مصرف قارچ‌های فله غیربسته‌بندی خودداری کنند

 

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مردم از مصرف قارچ‌های فله غیربسته‌بندی و وحشی خودداری کنند.

به گزارش نای قلم، عزیز امانی امروز در جلسه هماهنگی پیشگیری از مسمومیت ناشی از قارچ‌های خودرو در سطح استان اظهار کرد: هموطنان از مصرف خودسرانه و غیرکارشناسانه قارچ‌های موجود در طبیعت خودداری کرده و به خاطر یک وعده مصرف قارچ زندگی خود و خانواده خود را به خطر نیندازند البته قارچ‌های بسته‌بندی‌شده موجود در بازار بهترین گزینه جهت مصرف است

وی با اشاره به رویش قارچ‌های سمی همزمان با فصل بهار و گرایش مردم به استفاده از این قارچ‌ها هشدار داد و افزود: تشخیص قارچ‌های وحشی سمی و غیرسمی بسیار سخت است بنابراین بهترین راه برای جلوگیری از این نوع مسمومیت، مصرف نکردن قارچ‌های وحشی است.

امانی با بیان اینکه قارچ‌های خوراکی پرمصرف در استان شامل قارچ‌های دکمه‌ای، صدفی هستند که در اکثر مناطق می‌رویند اضافه کرد: شناخت قارچ سمی از خوراکی نیاز به آگاهی دقیق و علمی دارد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، عنوان کرد: برخی مشخصات زیست‌ شناختی در تمایز قارچ سمی از خوراکی نقش ویژه‌ای دارند، آگاهی از این خصوصیات برای مردم عادی امکان‌‌پذیر نبوده و نیازمند کارهای آزمایشگاهی است.

امانی با اشاره به اینکه توزیع قارچ‌های سمی و خوراکی در مناطق جغرافیایی مجزا از یکدیگر نیست، خاطرنشان کرد: در اکثر مناطق استان هم قارچ خوراکی و هم سمی وجود دارد ولی اکثر قارچ‌های سمی، در مناطق جنگلی و چمن‌زارها رشد می‌کند.

وی از فعالیت 65 واحد قارچ خوراکی با ظرفیت تولید سالانه  دو هزار و 600 تن در استان خبر داد و گفت: بیشترین میزان تولید قارچ خوراکی در شهرستان ارومیه است.

 امانی اظهار کرد: دولت از متقاضیان سرمایه گذاری برای کشت محصولات گلخانه ای در جهت بالا بردن کیفیت محصولات و کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی حمایت می کند.

وی سطح زیر کشت تولید قارچ خوراکی را 14.5 هکتار اعلام و اضافه کرد: شهرهای ارومیه، سردشت، پلدشت، شاهین دژ، نقده و خوی بیشترین سطح زیر کشت قارچ خوراکی در استان را دارند.

کد خبرنگار: 983126

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا