اخبار
کد خبر : 12234 ۱۳۹۹/۱۲/۱۳   ۱۸:۲۹:۲۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تاکید کرد
ممنوعیت فعالیت زنان باردار در بخش‌های کرونایی مراکز درمانی آذربایجان غربی

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: هیچ مادر بارداری نباید در بخش‌های کرونا فعالیت داشته باشد موضوع به همه شهرستان های استان ابلاغ شده است، اگر گزارشی در این خصوص دریافت شود، به شدت با مسئول مربوطه برخورد می شود.

به گزارش نای قلم، جواد آقازاده امروز در گفتگوی خبری درباره وضعیت استان در شیوع کووید ۱۹ اظهار کرد: در 10 روز گذشته شاهد افزایش تعداد افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی و افزایش بیماران بستری در بیمارستان ها هستیم.

او افزود: آذربایجان‌غربی جزو ۴ استانی است که ویروس بیشتر از سایر استان ها جولان می دهد و نیاز است که همه مراعات کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان درباره درصد رشد بیماری در استان گفت: درصد رشد ویروس کرونا نسبت به جمعیت در استان از ۲۳ بهمن ماه تا ۶ اسفند جاری بیشتر شده است.

آقازاده ادامه داد: درصد رشد بیماری نسبت به جمعیت به تفکیک شهر عبارت است از نقده ۰٫۰۹ درصد ، اشنویه ۰٫۰۸ درصد، میاندوآب ۰٫۰۵ ، ارومیه ۰٫۰۵ درصد، خوی ۰٫۰۴ و شاهین دژ ۰٫۰۴ بوده و مردم و مسئولین در این مناطق باید بیشتر تلاش کنند تا درصد انتشار ویروس کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی درباره ویروس جهش یافته انگلیسی افزود: با شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور همسایه عراق، احتمال ورود ویروس از این طریق به استان وجود داشت، بلافاصله طی نامه ای از استاندار درخواست کردیم تا مرزهای مشترک با عراق بسته شود و خوشبختانه در ستاد استانی نیز مصوب و اجرایی شد.

او افزود: راننده هایی که به کشور می آیند حتما نتیجه تست پی سی آر را به همراه خود داشته باشند که منفی هستند اگر از مرز کشور رد شوند و ۷۲ ساعت از بازگشتشان بگذرد حتما باید تست پی سی آر دهند.

آقازاده درباره علائم کرونای جهش یافته انگلیسی بیان کرد: علائم کرونای جهش یافته انگلیسی در مدت ۷۲ ساعت بروز می دهد و بدخیم تر است و بیمار شدیدا بدحال می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی ابراز کرد: تاکنون چهار هزار و ۷۸۰ دوز واکسن کووید ۱۹ به آذربایجان غربی تحویل داده شده است که کادر درمان در اولویت دریافت واکسن هستند.

به گفته آقازاده؛ زمانی که گروه های هدف بیشتری واکسینه شوند، سیستم ایمنی افراد افزایش می‌یابد که در نهایت به ایمنی جمعی می رسیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: مراکز ۱۶ ساعته باید از ساعت ۸ صبح و در ۲ شیفت تا ساعت ۱۲ شب برای خدمات دهی و تست گیری فعالیت داشته باشند و در صورت وجود گزارشی مبنی بر عدم خدمات دهی در این ساعات آن مرکز مربوطه تخلف کرده و رسیدگی می شود.

کد خبرنگار: 983125

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا