اخبار
کد خبر : 10991 ۱۳۹۹/۰۷/۱۶   ۱۰:۲۹:۵۱

نگاه؛
ماسک‌زدن و فاصله‌گذاری اجتماعی دو راهکار ساده برای مهار کرونا

 

استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، دو تدبیری هستند که به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مورد تاکید قرار گرفته است و بسیاری از کشورها نیز در راستای عدم رعایت آنها جرایمی را در نظر گرفته‌اند.

سازمان جهانی بهداشت نیز توصیه کرده است، در شرایطی که امکان رعایت فاصله گذاری فیزیکی (حدود دو متر فاصله با دیگران) به خصوص در فضاهای بسته و مکان های شلوغ و پرتردد وجود ندارد، از ماسک استفاده کنند.

این سازمان، به سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه ای مانند بیماری های قلبی، ریوی و دیابت، پیشنهاد می‌کند حتی در صورت رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی بهتر است از ماسک استفاده کنند و در عین حال افراد مبتلا به کووید- ۱۹ باید در تمام حالات، اعم از فضاهای باز و بسته از ماسک استفاده کنند.

متخصصان معتقدند که استفاده از ماسک در تعاملات روزانه باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری کرونا می شود. از آنجاییکه ویروس کووید ۱۹ از طریق عطسه، سرفه یا هنگام صحبت کردن از فاصله نزدیک با فرد مبتلا به افراد سالم منتقل می شود؛ لذا استفاده از ماسک یکی از اقداماتی است که می تواند از شیوع این ویروس جلوگیری و از افراد در برابر اثرگذاری ریز قطرات ناشی از عطسه یا سرفه افراد بیمار محافظت کند.

از دیگر اقدامات که هم اکنون نیز رعایت می شود، طرح فاصله‌گذاری اجتماعی است. «فاصله گذاری اجتماعی» اصطلاحی است که برای برخی از اقدامات غیردارویی کنترل عفونت استفاده می شود که توسط مقامات بهداشت عمومی برای متوقف کردن یا کاهش سرعت شیوع بیماری های بسیار مسری انجام می گردد.

هدف از فاصله گیری اجتماعی کاهش احتمال تماس بین افراد دارای عفونت و افراد سالم است تا انتقال بیماری، عوارض و در نهایت مرگ و میر به حداقل برسد.

فاصله گیری اجتماعی زمانی موثر است که عفونت از طریق آب یا مواد غذایی آلوده یا توسط ناقل هایی مانند پشه یا حشرات دیگر منتقل شود.

رعایت تدابیر اتخاذ شده در واقع نوعی تشکر عملی از کادر درمان است، تلاشگرانی که بعد از هفت ماه کار مستمر و خستگی ناپذیر در مسیری پر از خطر و سختی قدم گذاشته اند و ایثارگرانه و خالصانه در راه خدمت به مردم ایستاده اند.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا