Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in C:\inetpub\vhosts\nayeghalam.ir\Arshive.nayeghalam.ir\conf\confing.php on line 9
 

اخبار
کد خبر : 10909 ۱۳۹۹/۰۷/۰۲   ۲۰:۲۵:۲۱

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان:
تبلیغات ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی ممنوع است

 

امروزه با گسترش شبکه های مجازی و حضور اینترنت در زندگی انسان بحث جرایم اینترنتی نیز پررنگ‌تر از قبل شده است.

به گزارش نای قلم، گسترش تکنولوژی های ارتباطی و حضور مداوم در اینترنت و فضای مجازی همراه با فعالیت‌های مختلف افراد از جمله فعالیت‌های اقتصادی و خریدهای اینترنتی باعث شده است که این حوزه به مکانی جذاب برای مجرمان و کلاهبرداران نیز تبدیل شود.

مبحث کلاهبرداران اینترنتی یکی از موضوعاتی است که این روزها بسیار مورد بحث است و متاسفانه افراد مختلفی را درگیر خود کرده است.

با توجه به تنوع شیوه های کلاهبرداران اینترنتی افراد مختلفی در جامعه به اشکال مختلف در معرض کلاهبرداری اینترنتی و سوءاستفاده مالی قرار گرفته اند. مجرمان در فضای مجازی در کمین هستند تا در زمانی مناسب دست به اقدام بزنند.

آنها از هر بهانه و اقدامی به این منظور استفاده می کنند. پلیس فتا نیز همواره به منظور جلوگیری از این اتفاق توصیه هایی را مطرح می کند که با به کارگیری آنها می توان تا حد زیادی نسبت به  کلاهبرداری اینترنتی جلوگیری کرد.

بنابراین افراد مختلف جامعه باید نکاتی را برای آگاهی و ایمنی بیشتر بداند تا درگیر کلاهبرداران اینترنتی نشده و مورد سوء استفاده قرار نگیرد.

در شرایط فعلی تبلیغات برای ثبت‌نام واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی مورد سوءاستفاده کلاهبرداران قرار گرفته است که رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی تاکید کرده است، هرگونه تبلیغات برای ثبت‌نام واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی ممنوع است و با افرادی که اقدام به چنین کاری کنند، برخورد می‌شود.

سرهنگ اکبر نصرتی افزوده است: واگذاری دارو به ویژه آنفلوانزا تنها با نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراکز و داروخانه‌های مجاز صورت می‌گیرد و هرگونه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر فروش اقلام دارویی غیرمجاز و ممنوع است.

وی بیان کرد: با توجه به تجزیه و تحلیل پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا با عنوان تبلیغات و فروش دارو و واکسن تحت عناوین مختلف به خصوص در ماه‌های اخیر که شیوع کرونا ویروس در کشور شتاب بیشتری پیدا کرده، مشخص شده اکثر این اقدامات پوششی در جهت کلاهبرداری از متقاضیان است.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: مجرمان با دریافت مبالغ مختلف در اکثر موارد دارویی به متقاضیان تحویل نمی‌دهند یا با واگذاری واکسن و داروهای تقلبی و در برخی موارد تاریخ مصرف گذشته ضمن کلاهبرداری از مردم سلامت آنان را نیز به مخاطره می‌اندازند.

نصرتی افزود: پلیس فتا در اقدامات پیش‌دستانه به منظور برقراری امنیت در این فضا ضمن رصد هرگونه تبلیغات و فروش دارو و اقلام مربوطه با مجرمان این حوزه برخورد قانونی می‌کند.

وی از شهروندان خواست که به هیچ عنوان به تبلیغات افراد سودجو و کلاهبردار در این فضا توجه نکرده و نیازهای دارویی خود را از مراکز مجاز و داروخانه‌های سطح شهر تهیه کنند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک و تبلیغات در این خصوص موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع دهند.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا