اخبار
کد خبر : 10445 ۱۳۹۹/۰۴/۱۸   ۲۰:۲۵:۵۱

در ۲ سال گذشته؛
52 عطاری غیرمجاز در ارومیه پلمب شد

 

سرپرست اداره فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: در ۲ سال گذشته، ۵۲ عطاری که اقدام به فروش اقلام غیرمجاز، تقلبی و قاچاق می کردند، به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش نای قلم، فرزاد صیادی فر در گفتگویی اظهار کرد: در این مدت ۱۸۶ هزار قلم داروی غیرمجاز از عطاری‌ها در ارومیه کشف و از چرخه مصرف خارج شده است.

وی افزود: این میزان اقلام دارویی شامل داروهای جنسی، چاقی، لاغری، مخدر و روانگردان بوده که از نیمه دوم سال ۱۳۹۷ در ارومیه کشف شده است.

صیادی فر ارزش این اقلام را بیش از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.

سرپرست اداره فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی ادامه داد: از این تعداد ۳۵۶ قلم انواع داروی قاچاق و دست ساز تقلبی شامل انواع داروهای جنسی، چاقی، لاغری، مخدر و روانگردان به ارزش حدود ۵۰۰ میلیون ریال با حکم شعب رسیدگی‌کننده امحا شد.

صیادی فر افزود: کارشناسان معاونت غذا و داروی ارومیه با شماره ۳۲۷۶۶۸۲۶ آماده دریافت هرگونه انتقاد، پیشنهاد و شکایت و همچنین پاسخگویی به سوالات شهروندان درخصوص فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل است.

وی همچنین از پلمب یک باب عطاری غیر مجاز در ارومیه خبر داد و گفت: عطاری عرضه کننده داروهای گیاهی و ترکیبات دست‌ساز غیر مجاز در شهر ارومیه شناسایی و پلمب شد.

سرپرست اداره فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی استان تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های رسیده مبنی بر فعالیت غیرمجاز عطاری تولید‌کننده داروهای گیاهی و ترکیبات دست‌ساز بدون مجوز و با ادعاهای موهوم درمانی در شهر ارومیه، کارشناسان اداره فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل این معاونت در راستای حفظ حقوق شهروندان و ساماندهی عطاری‌های موجود در سطح شهر با دستور مستقیم قضایی و همکاری بازرسان اتحادیه حبوبات فروشان و عوامل نیروی انتظامی، موضوع برخورد با این واحدهای متخلف، در دستور کار این معاونت قرار گرفت.

صیادی‌فر اذعان کرد: با رصد کارشناسان اداره فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت، عطاری‌ مذکور به دلیل فروش انواع قرص‌ها و پودرهای نامشخص و غیرمجاز با ادعای درمان کم خونی، چاقی، لاغری و ... پلمب و 13 هزار و 952 عدد داروهای مکشوفه به ارزش ریالی بیش از 100 میلیون ریال ضبط و موضوع جهت پیگیری‌های قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.

لازم به ذکر است که معاینه، تجویز و عرضه هر گونه دارو، قرص و انجام کارهای درمانی مانند انجام حجامت، جا انداختن مفصل، درمان سوختگی و... در عطاری مجاز نیست و دخالت در امور پزشکی محسوب می شود.

سرپرست اداره فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی استان غربی در پایان خاطرنشان کرد: عطاری‌ها به عنوان فروشندگان گیاهان دارویی صرفا مجاز به عرضه گیاهان دارویی به صورت خشک و مفرده و نیز عرضه عرقیات گیاهی دارای پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو هستند.

وی افزود: این واحدها هیچ گونه مجوزی برای ترکیب چندین گیاه دارویی با یکدیگر و فروش داروهای گیاهی ترکیبی را ندارند و در صورت مشاهده، برخورد قانونی جدی با اینگونه واحدها انجام می پذیرد.

انتهای پیام/


نمایش نظرات
 




ارسال نظرات






 
 
درباره ما تماس با ما
طراحی و اجرا