در دنیای که اینترنت، فناوری و ارتباطات در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تاثیر بسزایی دارند، شرکت های خلاق و نوینی چون استارت آپ ها از اهمیت خاصی برخوردار هستند.
به گزارش نای قلم، استارت آپها با ورود به عرصههای مختلف ساز و کارهای کسب و کار در جامعه را تغییر داده به طوری که سهولت، امنیت، صرفه جویی و حتی رفع نیازهای بی پاسخ برای مردم را به ارمغان آورده است.
برآیندها نشان می دهد استارت آپها می توانند در اقتصاد ملی نقش آفرینی کنند، اما این درحالیست که این بازارهای نوپا به دلیل تحریم ها، کمبود یا نبود کالاهای مورد نیاز و برخی از مشکلات عدیده دیگر هنوز نتوانستهاند برای خود ایجاد بازار کنند و خسارات زیادی را متحمل شده اند، لذا آنها از این وضعیت به شدت نگران هستند.
فراهم کردن نقدینگی و تأمین منابع مالی و سیاست های تشویقی نظیر تضمین و بازاریابی برای تولید انبوه از جمله اقداماتی هستند که سیستم دولتی می تواند در راستای حمایت از استارت آپها گام بردارد.
دولت باید به گونه ای عمل کند که استارت آپها خود را در کنار عوامل اجرایی دولت ببینند، گرچه تاکنون سیستم دولتی حاضر نشده است، مشکلات خود را با استار تاپ ها حل کند، اگر این شرکت های نوپا از حمایت های همه جانبه مسؤولان برخوردار شوند بدون تردید خواهند توانست با حداقل هزینه و خلق نوآوری ها منابع مصرفی را نظم دهند و در اقتصاد نقش ایفا کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی بر حمایت از استارت آپ های استان در راستای توسعه تجارت الکترونیک تاکید کرد.
قاسم جلیلی نژاد در نشست هماهنگی با مدیر کل پست استان که به منظور بررسی راهکارهای حمایت از استارت آپ ها برگزار شد، اظهار کرد: در راستای توسعه کسب و کارهای حوزه فاوای استان و تقویت تجارت الکترونیک از استارت آپ های فعال در عرصه ICT استان حمایت می کنیم.
وی افزود: توسعه و حمایت کسب و کارهای حوزه ICT یکی از اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و در این خصوص با طرح های ایران نوآفرین و ایران کارفا به صورت مالی از آنها حمایت می کند.
جلیلی نژاد از استقرار استارت آپ های استانی در بخشی از اداره پست ارومیه استقبال کرد و افزود: تقویت تجارت الکترونیک استان با توجه به شیوع کرونا و همچنین حمایت از کسب و کارهای نوپا از اهداف و الویت های اداره کل ارتباطات در استان است.
مدیر کل ارتباطات استان نیز با اشاره به طرح نوآفرین تصریح کرد: این طرح با چهار مولفه ابزارهای قانونی، سرمایه گذار، محل و کمک های مدیریتی پیش بینی شده است که تمام دغدغه های جوانان در آن دیده شده است و با توجه به نرخ بالای بیکاری استان هدف از سفر ما کاهش نرخ بیکاری و توانمندسازی اقتصاد محلی است.
مجید فرخی با اشاره به اختصاص محل برای استارت آپ ها و کسب و کارهای نوپا عنوان کرد: اعتباربخشی به فعالیت استارت آپ ها و حمایت از فعالیت آنها برای رشد در عرصه ICT استان و گسترش فرهنگ استفاده از تجارت الکترونیک از اهداف این کار است.
فرخی افزود: نکته حائز اهمیت این است که استارت آپها و شرکتهای دانش بنیان میتوانند یاری دهنده اداره کل پست استان در بخش توزیع مرسولات باشند و پست استان نیز در بخش لجستیک فعالیت آنها و ایجاد اعتبار برای اطمینان مردم برای ورود به فعالیت با آنها کمک حالشان است.
گفتنی است، یكی از اساسیترین زیرساختهای اقتصاد، سرمایه انسانی خلاق، نوآور و دانشی است كه به عنوان بزرگترین و باارزشترین سرمایه باید مورد توجه قرار گیرد، لذا با توانمند كردن، تشویق و زمینه سازی فعالیت آنها در قالب استارت آپ زمینه پویایی و توسعه اقتصادی فراهم می شود.
انتهای پیام/ |